Τα πλάνα του Μαρτίνς για τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στο δύσκολο ματς της Τρίπολης και είπε ότι είναι μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος.

Ότι επιστρέφουν οι Ματιέ Βαλμπουενά, Μαντί Καμαρά, Σωκράτης Παπασταθόπουλος. Δύσκολα βλέπει να είναι έτοιμος από την θλάση που ταλαιπωρεί τον Γιαν Εμβιλά και αυτό θα φανεί στην σημερινή προπόνηση στο Ρέντη.. Επίσης είπε ότι το ματς με τον Απόλλωνα δεν ήταν ένα ασφαλές δείγμα για τον Ολυμπιακό αν είναι σε πολύ καλή κατάσταση και παραδοσιακά ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη πάντα δύσκολα παίρνει το θετικό αποτέλεσμα.

Για τον Τικινιο μάλλον πάλι θα ξεκινήσει βασικός με τον Ελ Αραμπί να είναι η πρώτη αλλαγή όταν χρειαστεί.

Δεν σκεφτόμαστε το ματς της Πέμπτης στην Κωνσταντινούπολη με την Φενέρμπαχτσε έχουμε 4 μέρες μπροστά μας να προετοιμαστούμε..

Άλλες ειδήσεις για τον Ολυμπιακό ο Χοσέ Χολέμπας σε συνέντευξη που έδωσε σε ξένο κανάλι ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και είπε ότι ο Ολυμπιακος είναι η Μπάγερν της Ελλάδος. Θα παίξει ακόμα λίγο ποδόσφαιρο σε μια ομάδα Δ κατηγορίας στη Γερμανία και όταν πάρει το δίπλωμα προπονητή θα ασκήσει αυτό το επάγγελμα.

Να πούμε ότι ο Ολυμπιακός του έκανε πρόταση για ένα ακόμη χρόνο και ο 37 χρονος δεν το βρήκε ικανοποιητικό και δεν υπέγραψε, κάτι πάρα πάνω θα ζήταγε.

Και μια είδηση από την Ευρώπη ο Ολυμπιακός είναι μέσα στις τρεις πρώτες ομάδες της Ευρώπης που ειναι αηττητες στο πρωταθλημα και στα παιχνίδια Europa League. Οι άλλες δύο είναι η Βολφσμπουργκ και η Μπενφίκα.

Και για τον Κώστα Φορτούνη να μην ανησυχούμε όταν μια μηχανή μπήκε σφήνα την ώρα που έμπαινε στην είσοδο του σπιτιού του.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]