Τα κατορθώματα του Τόμας Βάτσλικ που έρχεται το μεσημέρι Αθήνα

Φτάνει στην Αθήνα 14.45 ο Τομας Βατσλικ για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό.

Να δούμε όμως ποιος είναι ο Τομας Βατσλικ σε λεπτομέρειες ποια είναι η συνολική πορεία του και τι κατόρθωσε με την Εθνική Τσεχίας που την οδήγησε στους 8 του Euro 2020

 


 

.

 

 

 

Τα κατορθώματα του στο Euro με την ομάδα του Γιάροσλαβ Σιλβάχι στο Euro μιλούν από μόνα τους, αφού αγωνίστηκε βασικός σε 5 ματς (3 σε ομίλους και 2 νοκ-άουτ) έχοντας τρομερή παρουσία. Ο 32χρονος δέχτηκε 4 τέρματα, αλλά κόντρα σε Σκωτία, Αγγλία και Ολλανδία (για τους «16») έχει κατεβάσει ρολά και ουσιαστικά είναι αυτός που στέλνει με τις επεμβάσεις του την Τσεχία μέχρι τους «8», όπου τους σταμάτησε η Δανία.

Ο Βάτσλικ, που έχει αναδειχτεί και παίκτης της χρονιάς στο παρελθόν στο τσέχικο ποδόσφαιρο, έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη φέτος και απασχόλησε αρκετές ομάδες, ειδικά μετά την παρουσία του στο Euro, με τη Νάπολι να είναι αυτή που προσπάθησε περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη να τον αποκτήσει.

Για να καταλάβει κανείς για πόσο έμπειρο γκολκίπερ μιλάμε, έχει πανηγυρίσει πρωταθλήματα σε Ελβετία (3) και Τσεχία, αλλά και Europa League πέρσι με τη Σεβίλλη, ενώ με την εθνική του ομάδα εκτός από τις μαγικές εμφανίσεις στο Euro φέτος το καλοκαίρι, μετράει 94 συμμετοχές, όντας εδώ και χρόνια ο Νο. 1 τερματοφύλακας στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα.

Μετά τον Τόμας Βατσλικ ο Ολυμπιακός έιναι έτοιμος για άλλες δυο μεταγραφές από το πάνω ράφη . Πρόκειται για τον αριστερό μπακ Χοακίν Πιπέρες της Πενιαρόλ είναι 22χρονος και η τιμή του κειμένεται στα 2 εκ.ευρώ. Το συμβόλαιότου λήγει τον Δεκέμβριο του 2022 και η Πενιαρόλ θέλει να τον παραχωρήσει η τιμή του είναι προσιτή για τον Ολυμπιακό που έχει ο Χοακίν όλα τα θέλω του Πέδρο Μαρτίνς.

Πιο δύσκολη περίπτωση είναι αυτή του Ρόνι Λόπες του ακραίου 25χρονου κυνηγού της Σεβίλλης, που ψάχνεται να τον παραχωρήσει και να γλιτώσει από το ακριβό συμβόλαιο ετησίως 2.700.000 ευρώ. Δεν θέλει όπως να τον δώσει δανεικό εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν, θα περιμένουμε τις εξελίξεις.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]