Τα δυο προβλήματα του Πέδρο Μαρτίνς

Πλησιάζουν οι δυο πρεμιέρες μια του πρωταθλήματος και η άλλη αυτή των ομίλων του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μπροστά του να λύσει δυο προβλήματα. Πρώτον το δέσιμο της άμυνας. Ο Σισέ θα είναι ο βασικός των βασικών ευτυχώς που γύρισε είναι ανεβασμένος 50/100 από πέρυσι. Έχουμε Σωκράτη είναι λίγο βαρύς, ο Μπα είναι καλός αλλά να προσέχει το χρώμα των καρτών. Αβραάμ αδικημένος αξίζει περισσότερες συμμετοχές. Κινκουέ ταλέντο μεγάλο πύργος θα περιμένουμε.

Θα μπορούσαμε να πάρουμε τον αριστεροπόδαρο και ελεύθερο Δημήτρη Σιόβα γιατί δεν είναι εδώ δεν το έχω καταλάβει. Πάμε στα μπακ πήραμε τον Καρμπόβνικ στο φιλικό με τον Άρη δεν μας έδειξε κάτι και δεν ξέρουμε αν θα μας βγει, είχαμε σίγουρη λύση Κούτρη, αλλά υπάρχουν προσωπικά θέματα. Τίποτα δεν μπαίνει πάνω από τον Ολυμπιακό.Παραμένει βασικός ο Ρέαμπτσιουκ αλλά θέλει βοήθειες. Από τα δεξιά ο Λαλά είναι ο ίδιος ο περσινός και ο Ανδρούτσος έχει χάσει έδαφος δεν ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο Καρμπόβνικ που παίζει λεει παντού θα το δούμε στο χορτάρι.

Όσο για τα χαφ στην δημιουργία εγγύηση είναι ο Εμβιλά, ο Βασίλης Σουρλής που είναι; μήπως δεν είναι στα πλάνα; Το παλικάρι έχει δείξει ότι διαθέτει τα προσόντα πάθους και τον τσαμπουκά είναι Έλληνας και μπορεί να κάνει καριέρα στον Ολυμπιακό. Κούντε φαίνεται ότι έχει προσόντα, Μαντί Καμαρά όλο και καλύτερος ( ευτυχώς εδώ είναι) Μπουχαλάκης να γίνει πιο γρήγορος με την μπάλα μπροστά Αντρέα) Και θα μου επιτρέψετε να πω η αποκάλυψη της χρονιάς θα είναι ο…. Αγκιμπου Καμαρά. Ο Λόπες θέλει τον χρόνο του δεν είναι έτοιμος. Μασούρας Βαλμπουενά θα είναι πάλι βασικοί όπως και ο Έλ Αραμπί.
Ο Τικινιο ακόμα ψάχνεται δεν μας έχει δείξει τα προσόντα του ήρθε πίσω με τον τραυματισμό του. Ο Βρουσαι παίρνει ευκαιρίες και τις χάνει δεν βλέπω κάποια άνοδο όπως και ο Ρατζέλοβιτς που δόθηκε δανεικός . Αυτά που λέει και ο Νικολακό.