Συνεχίζει στον Καραβά ο Βασιλειάδης!

Με τον Λευτέρη Βασιλειάδη θα πορευθεί ο Καραβάς και την επόμενη αγωνιστική σεζόν στα σαλόνια της Γ’Εθνικής, σε μία χρονιά ιδιαίτερη για την ομάδα του Πειραιά, καθώς θα είναι η πρώτη φορά που θα βρεθεί στην παραπάνω κατηγορία.

”Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδος που μου εμπιστεύονται την τύχη του συλλόγου σε αυτό το ταξίδι της Γ Εθνικής.
Θα ήθελα να αφιερώσω την άνοδο σε όλο το ΔΣ, στους προέδρους, τους ποδοσφαιριστές,στον γενικό αρχηγό κ Βασίλη Σκανδάλη,στην υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κ.Νανά Γιανναδοπούλου στον σπουδαίο φροντιστή Κυριάκο Περζικιανίδη, στους συνεργάτες μου Παύλος Κόκκοτος , Γιάννης Λώλος , Λευτέρη Σαμαρά και στους φίλους της ομάδας. Επίσης σε δύο πρόσωπα στον γαμπρό μου Γιώργο Μαυροειδή που έφυγε πέρυσι από την ζωή και σε έναν πολύ ξεχωριστό άνθρωπο για μένα και την οικογένειά μου τον Αργύρη Δαμόπουλο.
Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία.Το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και χαρά και όλοι πρέπει να το απολαμβάνουμε”, ήταν τα λόγια του Λευτέρη Βασιλειάδη στην επίσημη σελίδα του Καραβά στο Facebook, ο οποίος ανάρτησε και σχετική ανακοίνωση.

[sc name=”fanis” ]