ΣΥΝΑΥΛΙΑ : Mε είδη πρώτης ανάγκης για βρέφη και παιδιά. (Καθώς και κάθε είδους τρόφιμα. )

Στον  ιστορικό χώρο των Λιπασμάτων  με τις διατηρητέες εγκαταστάσεις και τη πανύψηλη καμινάδα, αλλά και τη θάλασσα, θα κυκλώνει το πλωτό stage, η επιστροφή των αγαπημένων μας νοτών και ήχων αναμένεται να γίνει με τον ιδανικότερο τρόπο.

Δύο πολύ αξιόλογα ονόματα της ανεξάρτητης σκηνής της χώρας συμπράττουν επί σκηνής και προσφέρουν ένα ταξίδι σε folk, blues, rock μονοπάτια. Mr. Highway Band & Jumberingas στην πρώτη ζωντανή εμφάνιση εδώ και πολλούς μήνες ετοιμάζονται να προσφέρουν μία αξέχαστη εμπειρία δίπλα, ή μάλλον μέσα, στη θάλασσα.

Για την κάλυψη άμεσων αναγκών συνανθρώπων μας, στη συναυλία θα συγκεντρώνονται από την πρωτοβουλία των Αντισωμάτων,είδη πρώτης ανάγκης για βρέφη και παιδιά. Βρεφικό γάλα, παιδικά καρότσια, ποδηλατάκια, παιχνίδια καθώς και κάθε είδους τρόφιμα.

MR. HIGHWAY BAND
Ενώ οι ετοιμασίες για τον καινούριο, τέταρτο στη σειρά, δίσκο προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς, οι Mr. Highway Band αφήνουν στην άκρη τα γκάζια και παρουσιάζουν ένα ιδιαίτερο ακουστικό σετ. Μια επιστροφή στις ρίζες, στις βασικές επιρροές και αρχικές συλλήψεις των τραγουδιών, διαφορετικές ενορχηστρώσεις με πιο φολκ διάθεση, ένα σετ που συνδυάζει τις ήσυχες και ατμοσφαιρικές στιγμές της μπάντας με το γνώριμο κεφάτο χαρακτήρα και την ένταση που χαρακτηρίζει τις ηλεκτρικές εμφανίσεις της. Μια διαφορετική, αλλά εξίσου ενδιαφέρουσα εικόνα ενός από τα ποιοτικότερα και πιο δημιουργικά συγκροτήματα της σύγχρονης ελληνικής σκηνής.
Με μια σταθερά ανοδική πορεία από το 2011, που περιλαμβάνει την κυκλοφορία τριών στούντιο άλμπουμ και μιας ζωντανής ηχογράφησης, καθώς και τη διοργάνωση του καταξιωμένου πλέον Music Highway Festival, οι Mr. Highway Band θεωρούνται μία από τις κορυφαίες και πιο δραστήριες μπάντες της εγχώριας rock σκηνής, με ένα κοινό που τους ακολουθεί πιστά και αυξάνεται διαρκώς.

JUMBERINGAS
Ένα dark folk / country blues project της τραγουδίστριας και τραγουδοποιού Martzi, που ξεκίνησε το 2013 στη Θεσσαλονίκη. Το 2018 κυκλοφορεί το πρώτο album (με ομώνυμο τίτλο) με τα δικά τους whiskey songs που ηχογραφήθηκαν στο Blueberry Productions Co. Αποτελείται από οχτώ original δημιουργίες που σε ταξιδεύουν σε αισιόδοξα αδιέξοδα σκοτεινά μονοπάτια και μια διασκευή με ρίζες στα blues του 1930 (Sittin’ on top of the world). Έχουν εμφανιστεί πολλάκις σε μικρές και μεγάλες μουσικές σκηνές αλλά και σε πολλά festival (los almiros, βρύσης τυρνάβου, άμεσης δημοκρατίας, schooLa, κ.α.)

ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ
Τα “ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ” δημιουργήθηκαν το 2014 και είναι μια πρωτοβουλία μουσικών που στο μέτρο του δυνατού προσπαθούν να συμβάλουν στην ενίσχυση ευπαθών ομάδων, που πλήττονται άμεσα από την δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε σαν κοινωνία και σαν άτομα.
Στόχος μας είναι δράσεις αλληλεγγύης και πρωτοβουλίες γιατί κανείς δεν πρέπει να νιώθει μόνος μέσα στον εφιάλτη, και γιατί σε τέτοιους καιρούς οι δεσμοί αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και αξιοπρέπειας είναι περισσότερο αναγκαίοι και πολύτιμοι από ποτέ.