Συγκινητική η πίεση του Κώστα Μανωλά προς την Νάπολι

Ο Κώστας Μανωλάς με την “ερωτική” αγάπη του στον Ολυμπιακό και την μεγάλη πίεση που ασκεί στην ομάδα του την Νάπολι στον προπονητή Λουτσιάνο Σπαλέτι και στον πρόεδρο Λαουρέντις μας θυμίζει άλλες ρομαντικές εποχές παικτών που είχαν εκδηλώσει με τον δικό τους τρόπο την αγάπη τους για την ερυθρόλευκη ριγωτή φανέλα.

Θα σας πάω αρκετά πίσω το 1980 όταν ο Νίκος Αναστόπουλος δήλωνε: Μόνο στον Ολυμπιακό θα παίξω η σταματάω το ποδόσφαιρο.

Να θυμηθούμε και έναν άλλο θρυλικό ποδοσφαιριστή που πέρασε από τον Ολυμπιακό όταν ήρθε η ώρα να ανανεώσει το συμβόλαιο του, μια άλλη ομάδα του έδινε τα διπλά λεφτά. Ποιός ήταν; Το τελευταίο μεγάλο 10 άρι του Ελληνικού ποδοσφαίρου ” Ο Μαραντόνα του Κάμπου” Βασίλης Καραπιάλης, δήλωσε τότε δεκαετία του 1990 μόνο στον Ολυμπιακό θέλω να συνεχίσω.

Ετσι και τώρα σε μια εποχή που μιλάνε μόνο τα εκατομμύρια και όχι οι φανέλες ο δικός μας Κώστας Μανωλάς δεν υπολογίζει τα βαριά συμβόλαια στην Ιταλία και αποφάσισε να φορέσει την φανέλα της καρδιας του που τον ανέδειξε και του έδωσε την ευκαιρία να πατήσει στα μεγάλα Ευρωπαϊκά σαλόνια, στον Ολυμπιακό.

Μετά το παρατεταμένο σίριαλ που εξελίχθηκε στα site και στα κανάλια μας δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση ο Κώστας Μανωλάς να συνεχίσει και να παίξει στη Νάπολι ποδόσφαιρο.

 

Η «Corriere dello Sport», αναφέρει πως αυτές οι μέρες είναι και οι τελευταίες για τον Κώστα Μανωλά στους «παρτενοπέι». «Ο Μανωλάς θέλει Ολυμπιακό, θέλει να επιστρέψει σπίτι του και ο ελληνικός σύλλογος τα έχει βρει τόσο με τον παίκτη όσο και με τον μάνατζερ του, Μίνο Ραϊόλα. Το πρόβλημα που εξακολουθεί να υφίσταται είναι πως λείπει ακόμα η επίσημη πρόταση στην Νάπολι.

Η Νάπολι ψάχνει 15 εκατομμύρια. Ή ένα ποσό εκεί κοντά. Και οι τελευταίες ημέρες της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου μπορεί να αποδειχθούν οι τελευταίες για τον Κώστα με τη φανέλα της Νάπολι», αναφέρει το ιταλικό δημοσίευμα.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]