Super League 2: ”Μοιρασιά” στη Λειβαδιά, πρώτους βαθμούς για τη Δόξα (vids)

Άνοιξε σήμερα Σάββατο 6/2 η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Super League 2 με τρεις αναμετρήσεις.

Στο ντέρμπι της κορυφής Λεβαδειακός και Διαγόρας έμειναν ισόπαλοι δίχως τέρματα με την ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου να σημειώνει την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία της εντός έδρας σε ισάριθμα παιχνίδια. Παρ’ όλα αυτά, ο Λεβαδειακός παρέμεινε στην κορυφή με 12 βαθμούς ενώ ο Διαγόρας στη 2η με 10 βαθμούς.

Λεβαδειακός (Αντωνίου): Στογιάνοβιτς, Μύγας, Λιάγκας, Καραχάλιος, Βήχος, Νίκας (46′ Εν Νομό), Μεχία, Νίλι (81′ Μαρίνος), Συμελίδης, Πολέττο, Τζιώρας (68′ Μπιανκόνι).

Διαγόρας (Θεοδοσιάδης): Τσέλιος, Σανδραβέλης, Ρουγκάλας, Σελινιωτάκης, Κοντοχρήστος (46′ Μανωλάκης), Μασούρας, Ντοριβάλ (71′ Αθανασίου), Λινάρδος (70′ Αυγενικού), Γεωργίου Αλάεθ (84′ Δημούτρουλας), Μπαστακός (79′ Σμυρλής).

 

 

Τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα πανηγύρισε η Δόξα Δράμας, επικρατώντας με 3-2 εκτός έδρας του ΟΦ Ιεράπετρας.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί στο πρώτο ημίωρο με 0-2 χάρη στο γκολ των Μαυρία στο 3′ και Βάντερσον στο 21′.

Η Ιεράπετρα, στης οποίας τον πάγκο ντεμπούταρε ο Τίμος Καβακάς, μείωσε στο 32ο λεπτό με τον Λεμονή θέτοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Δόξα Δράμας επανέφερε τη διαφορά των 2 τερμάτων με το γκολ του Αγγελόπουλου στο 55′. Η Ιεράπετρα μείωσε σε 2-3 με τον Γκίνη στο 66ο λεπτό, αλλά μέχρι εκεί.

ΟΦ Ιεράπετρας (Τίμος Καβακάς): Παπαδόπουλος, Μασουέρο (46′ λ.τ. Καπίας), Σμίλτος, Καψάλης (28′ Χατζηπιρπιρίδης), Ζήσης (57′ Τεγούσης), Λεμονής, Αρναούτογλου (67′ Φουάσης), Βογιατζής, Γκίνη, Μπαράτα (57′ Κούστα), Ντάλα Κόστα.

Δόξα Δράμας (Θανάσης Κολιτσιδάκης): Ηλιάδης, Μαρινάκης (90′ Φυτόπουλος), Μαυρίας (90′ Παπαϊωάννου), Παπαργυρίου, Κουκόλης, Αγιώτης, Βουγιακλίγια (72′ Σαμπανίδης), Μπολάκης, Μενσά (72′ Πινδώνης), Αγγελόπουλος, Βάντερσον (78′ Σπυρόπουλος).


Την τρίτη συνεχόμενη νίκη του πήρε ο Εργοτέλης ο οποίος βρίσκεται ασυζητητί σε ανοδική πορεία. Οι Κρητικοί επικράτησαν της Ξάνθης με 2-1 στο Παγκρήτιο και ”σκαρφάλωσαν” στην 4η θέση της βαθμολογίας με 9 βαθμούς, έχοντας και ένα ματς λιγότερο.

Ο Εργοτέλης προηγήθηκε στο σκορ με ωραίο σουτ του Κόναρντ στο 19ο λεπτό.

Η Ξάνθη, η οποία είχε ευκαιρίες να σκοράρει, βρήκε απάντηση στο γκολ του Ολλανδού στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο στο 50ο λεπτό. Ο Τάτος εκτέλεσε το πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Σιατραβάνης, αλλά ο Κατσιμήτρος απέκρουσε, με τη μπάλα όμως να πηγαίνει στο δοκάρι και αμέσως μετά στον ποδοσφαιριστή της Ξάνθης ο οποίος αυτή τη φορά δεν αστόχησε.

Ο Εργοτέλης όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη, καθώς στο 88ο λεπτό ο Μπουρσέλης με εξαιρετικό σουτ σφράγισε τη νίκη της ομάδας του, αφήνοντας την Ξάνθη εκτός εξάδας.

Εργοτέλης (Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Μπάτζιος, Μαζουλουξής, Ποζατζίδης (55′ Ποζατζίδης), Νεράλ, Πέϊος, Μπουτσάκης (55′ Τσέλιος), Αμπντουλαχί (77′ λ.τ Κοκκίνης), Κωστανάσιος (65′ Πατρινός), Μανουσάκης, Κόνραντ (46′ Μπουρσέλης).

Ξάνθη (Πόποβιτς): Ίτσο, Ντίνας (65′ Δημούτσος (85′ Βόλτερς), Τ. Παπάζογλου, Τεσίγια (65′ Μυστακίδης), Μπριλάντε, Γκαρσία, Τζούρμαν, Στάθης, Τάτος, Σχρόιγιεν (46′ Σιατραβάνης), Καπνίδης (77′ Θ. Παπάζογλου).

 

Η βαθμολογία:

1.Λεβαδειακός 12

2.Διαγόρας 10

3.Παναχαϊκή 9

4.Εργοτέλης 9.

5.Τρίκαλα 8

6.Ιωνικός 8

7.Ξάνθη 6

8.Χανιά 6

9.ΑΕ Καραϊσκάκης 3

10.ΟΦ Ιεράπετρας 3

11.Δόξα Δράμας 3

12.Απόλλων Λαρ. 2

*Παναχαϊκή, Εργοτέλης, Τρίκαλα, Ιωνικός, Ξάνθη, Χανιά, ΑΕ Καραϊσκάκης και Απόλλων Λάρισας έχουν ένα αγώνα λιγότερο.

*Δύο αγώνες λιγότερους έχει η Δόξα Δράμας.

[sc name=”hpeiros” ]