Στον πάγκο του Πανιωνίου θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Κοροπούλης.

Οι «κυανέρυθροι» έφτασαν μια ανάσα από την άνοδό τους στη Super League 2 υπό τις οδηγίες του νεαρού προπονητή, που παραμένει κάτοικος Νέας Σμύρνης.
Η ανακοίνωση:
Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ. ΣΜΥΡΝΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή Δημήτρη Κοροπούλη για τη νέα σεζόν.
Αμέσως μετά την ανανέωση του ο προπονητής της ΟΜΑΔΑΣ μας δήλωσε τα εξής: «Μετά τη συνάντηση που είχα με τα μέλη της διοικούσας επιτροπής, πήρα την απόφαση να συνεχίσω μαζί με τους συνεργάτες μου τη δουλειά που κάνουμε τα τελευταία χρόνια στον Πανιώνιο.
Δεν ήταν μόνο μια απόφαση καρδιάς, αλλά και μια συνειδητή απόφαση, γιατί υπάρχει πίστη στο πλάνο που έχουμε συμφωνήσει, για μια ομάδα που θα στηρίζεται στα δικά της παιδιά, ώστε να πετύχουμε αγωνιστική και οικονομική εξυγίανση και παράλληλα να δώσουμε όραμα και ελπίδα για το μέλλον του Συλλόγου. Την περασμένη σεζόν κερδίσαμε με τη δουλειά μας και την ετοιμότητα που επέδειξαν οι παίκτες μας την αναγνώριση από φίλους και αντιπάλους. Για εμάς δεν υπάρχει άλλος δρόμος, πέρα από τη σκληρή δουλειά για να εξελίξουμε τους νεαρούς παίκτες μας και να δημιουργήσουμε έτσι τις συνθήκες για την επιστροφή της ομάδας στο επίπεδο που της αρμόζει.
Σε αυτόν τον δρόμο, είμαι χαρούμενος που θα έχω συμπαραστάτες τα μέλη της διοικούσας επιτροπής Φώτη Κωσταρίδη και Αλέξανδρο Βανδώρο, οι οποίοι έχουν μεγάλη αγάπη για τον Σύλλογο και είναι δίπλα μας κάθε στιγμή, όπως και όλο το ΔΣ του Ερασιτέχνη, για την αμέριστη συμπαράσταση του.
Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τους φιλάθλους του Πανιωνίου, για την αγάπη και υποστήριξη τους κατά τη διάρκεια όλης της περασμένης αγωνιστικής χρονιάς. Υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε τα πάντα για να παρουσιάσουμε μια ΟΜΑΔΑ αντάξια των προσδοκιών τους, μια ΟΜΑΔΑ για την οποία ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ θα είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ».

Exit mobile version