Στο χειρουργείο ο Τικίνιο πότε η επιστροφή του

Ο Τικινιο δεν απέφυγε τα χειρότερα,υπέστη τελικά ρήξη δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης και χειρουργείται άμεσα.

Μέσα σε λίγες μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Κώστα Φορτούνη, ο Ολυμπιακός είδε να τραυματίζεται σοβαρά η μεγαλύτερη φετινή μεταγραφή του.Τικινιο Σοαρες.στο φιλικό ματς με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.
(Αν γυρίσουμε.πίσω στο 1999 θα δούμε οτι τα ίδια είχε πάθει ο Ολυμπιακός όταν ο Σέμος του Ηρακλή Θεσσαλονίκης τραυμάτισε σοβαρά πάλι την μεγαλύτερη μεταγραφή της περιόδου αυτής του μάγου της μπάλας Ολιβέιρα Τζιοβάνι.)
Ο Τικινιο αποχώρησε στο 56″ έχοντας χτυπήσει στο δεξί ώμο μετά από πτώση στο έδαφος. Αμέσως το χέρι ακινητοποιήθηκε σε φάκελο και πήγε για εξετάσεις και επιβεβαίωσαν ότι θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο.

Αυτό επιβεβαιώθηκε και επίσημα από τον Ολυμπιακό που αναφέρει τα εξής:

Ο Τικινιο υπέστη βαριά κάκωση δεξιού ώμου κατά την διάρκεια του φιλικού αγώνα Ολυμπιακός- PFC CSKA Sofia στο Schwarz της Αυστρίας. Η κλινική διάγνωση της πλήρους ρήξης της δεξιάς ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης επιβεβαιώθηκε με τον απεικονιστικό έλεγχο. Ο τύπος της κάκωσης έχει απόλυτη ένδειξη χειρουργικής αποκατάστασης. Η επιστροφή του αναμένεται μετά από 8 εβδομάδες».

Η συγκεκριμένη εξέλιξη γίνεται σαφές ότι προκαλεί μεγάλο πονοκέφαλο στον Μαρτίνς και στον Ολυμπιακό, καθώς μπορεί ο Τικινιο να μην υπολογίζεται για τα τρία πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Champions League, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός τον θεωρούσε παίκτη-κλειδί συνολικά για την πορεία των Πειραιωτών στη μάχη για την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

[sc name=”hpeiros” ]

 

 

 

.