Στην Αγγλία ο Ολυμπιακός για το όνειρο στους οκτώ του Εuropa League Δείτε(φωτό)

Με στόχο το εισιτήριο για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του Europa Legue πέταξε το πρωί της Τετάρτης  5-8 η αποστολή του Ολυμπιακού με προορισμό την Αγγλία, όπου το βράδυ της Πέμπτης 6-8-2020 Cosmote tv22oo  θα διεκδικήσει απέναντι στη Γουλβς στο «Μολινό» την πρόκριση στα πλέι οφ της Γερμανίας (το πρώτο ματς έληξε 1-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης»).

 

Η αποστολή των «ερυθρόλευκων» έφτασε νωρίς το πρωί στο «Ελ. Βενιζέλος» και οι παίκτες φορούσαν μάσκες με το έμβλημα του Ολυμπιακού και ακολουθώντας τα μέτρα ασφαλείας.

Στην αποστολή βρίσκεται και ο Σεμέδο, παρότι είναι τιμωρημένος και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο ματς. Ωστόσο, θα είναι διαθέσιμος για το επόμενο παιχνίδι σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός πάρει την πρόκριση για τους «8». Και για το λόγο αυτό ταξίδεψε με την υπόλοιπη ομάδα. Αντίθετα, στην Αθήνα έμεινε ο γκολκίπερ Ζοζέ Σα, ο οποίος είναι και ο μεγάλος απών από την κρίσιμη μάχη των Πειραιωτών.

Η αποστολή του Ολυμπιακού απαρτίζεται από τους: Αλέν, Μπα, Μπουχαλάκη, Καφού, Σισέ, Ελ Αραμπί, Ελαμπντελαουί, Φορτούνη, Γκασπάρ, Γκιλιέρμε, Χασάν, Καραργύρη, Λοβέρα, Καμαρά, Μαρτίνη, Μασούρα, Παπαδόπουλο, Ραντζέλοβιτς, Σεμέδο, Σουρλή, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Τζολάκη, Βαλμπουενά, Ξενιτίδη

[sc name=”bitros” ]