Σταύρου: ”Πρέπει να κερδίσουμε κυρίως για ψυχολογικούς λόγους”

Νίκη που θα της δώσει μεγάλη ψυχολογική ώθηση αναζητά ο Ερμής Κορυδαλλού απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού, στο τοπικό ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας Πειραιά.

Ο Βασίλης Σταύρου, προπονητής του Ερμή, γνωρίζει καλά το κλίμα στην ομάδα και σε συνέντευξη που μας παραχώρησε τόνισε το ψυχολογικό πρόβλημα που έχει η ομάδα του τον καιρό αυτό, ενώ έδωσε και το δικό του σχόλιο σχετικά με την πιθανή διακοπή των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων.

 

Πώς εξελίσσεται η προετοιμασία για το παιχνίδι απέναντι στον Αετό Κορυδαλλού;

”Η προετοιμασία κύλησε ομαλά. Δεν έχουμε κάποια απουσία και είμαστε ετοιμοπόλεμοι για το αυριανό ντέρμπι”.

Εκτός από την βαθμολογική σημασία που έχει το παιχνίδι, έχει και γόητρο;

”΄Σ’ ένα τέτοιο παιχνίδι υπάρχει και το γόητρο. Όμως, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ψυχολογία η οποία μας λείπει αυτή τη στιγμή. Πρέπει να κερδίσουμε και για βαθμολογικούς λόγους, αλλά κυρίως για ψυχολογικούς”.

Η ψυχολογία σας έχει χαθεί από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα;

”Όσο χάνεις σίγουρα η ψυχολογία δεν είναι υπέρ σου. Κάθε μέρα προσπαθούμε για το ανατρέψουμε αυτό”.

Πιστεύετε οτι μπορείτε να ανατρέψετε τα πράγματα αρχής γενομένης από αύριο;

”Ναι. Δεδομένης και της προσθήκης του Σκόνδρα που θα μπορεί να παίξει αύριο συν μιας άλλης που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, πιστεύω οτι θα μπορέσουμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα”.

Πιστεύετε οτι θα διακοπούν τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα;

”Με βάση αυτά που ακούω πιστεύω πως όλοι μας θα έχουμε θέμα, πέρα από τους ανθρώπους του αθλητισμού. Εμείς σαν ομάδα έχουμε πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα που μας έχει δώσει ο ΕΟΔΥ. Συνεπώς, θεωρώ οτι θα διακοπούν, αλλά το πρόβλημα είναι πώς μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος θα προετοιμαστούν κατάλληλα οι ποδοσφαιριστές για να έχουν προβλήματα”.

[sc name=”boukis” ]