Σταύρου: ”Πιστεύω οτι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία”.

Το αποτέλεσμα της ισοπαλίας θεωρεί ο προπονητής του Ερμή Κορυδαλλού Βασίλης Σταύρου στη χθεσινή ήττα με 1-2 από τον Φαληρικό. Ο τεχνικός της Πειραιώτικης ομάδας επεσήμανε οτι δεν έγινε κάτι το παραπάνω παρά μόνο μέσα στο γήπεδο σχετικά με τον διαπληκτισμό μεταξύ των ποδοσφαιριστών του Ερμή και το Φαληρικού, ενώ τόνισε οτι θα πρέπει όλοι να βοηθούν τους νέους διαιτητές.

Ήταν ένα παιχνίδι με αρκετή ένταση και αγωνία ειδικά στο τέλος, στο οποίο όμως δεν καταφέρατε να πάρετε κάτι. Ένα σχόλιο για την εικόνα της ομάδας σας.

”Η εικόνα μας ήταν καλύτερη από τα δύο πρώτα παιχνίδια. Ξεκινήσαμε αρκετά καλά, σ’ ένα παιχνίδι όπου κατά την άποψη μου το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία”.

Πιστεύετε οτι και η τύχη σας γύρισε τη πλάτη, δεδομένου οτι δεχθήκατε το γκολ της νίκης στο τέλος, ενώ στις καθυστερήσεις χάσατε μία σημαντική ευκαιρία;

”Ναι. Ενώ στα δύο προηγούμενα παιχνίδια μας χαμογέλασε, τώρα δεν ήταν υπέρ μας. Πάντως είμαι ικανοποιημένος από αυτό που έβγαλαν οι ποδοσφαιριστές μου στο γήπεδο και θεωρώ οτι είμαστε σε καλό δρόμο”.

Σας έβλεπα να διαμαρτύρεστε αρκετά στον διαιτητή, με αποτέλεσμα να δεχθείτε και κίτρινη. Πιστεύετε οτι δεν ικανοποιηθήκατε από τη διαιτησία;

”Δεν διαμαρτυρήθηκα ακριβώς. Απλώς σε ένα πλάγιο του είπα οτι πρέπει να πάει ο ποδοσφαιριστής μου πιο μπροστά. Δεν του είπα κάτι παραπάνω. Δεν θέλω να τη σχολιάσω γενικά. Οι περισσότεροι διαιτητές είναι νέοι και θα πρέπει να τους βοηθήσουμε. Αλλά αν κάποιος διαμαρτύρεται δε σημαίνει κάτι. Και μεις από τον πάγκο ζούμε έντονα το παιχνίδι, οπότε είναι εν μέρει φυσιολογικό”. 

Το παιχνίδι επίσης είχε αρκετές διακοπές με κυριότερη αυτή στο τελευταίο τέταρτο όπου υπήρξε σύρραξη μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Θα ήθελα να μου δώσετε το δικό σας σχόλιο περί αυτού, καθώς και αν θεωρείτε οτι οι συνεχόμενες διακοπές ”χάλαγαν” τη ροή του αγώνα.

”Βέβαια. Η διακοπή μας έκανε να αποσυντονιστούμε και να χάσουμε τον ρυθμό μας. Η αλήθεια είναι πως ήταν ένα δυνατό παιχνίδι, και επίσης θα ήθελα να πω πως δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι με τον Φαληρικό. Είμαστε φίλοι αρκετοί μεταξύ μας. Πιστεύω πως ήταν η ένταση της στιγμής. Άλλωστε στο τέλος δεν έγινε κάτι το παραπάνω, φεύγοντας στο τέλος όλοι αγκαλιασμένοι, κάτι που θα πρέπει να γίνεται σε κάθε παιχνίδι”.

Επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Ήφαιστο. Πότε ξεκινάτε την προετοιμασία; Τον έχετε παρακολουθήσει;

”Αύριο. Δεν τον έχω παρακολουθήσει, αλλά έχουμε παίξει αρκετές φορές ως αντίπαλοι και επίσης ξέρω ποιοί ποδοσφαιριστές παίζουν και συνεπώς ποιά είναι τα δυνατά και τα αδύνατά τους σημεία, όπως έγινε και με τον Φαληρικό, όπου εν μέρει καταφέραμε να χτυπήσουμε στις αδυναμίες του”.

[sc name=”boukis” ]