Σταύρου: ”Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα”

Για το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Ερμή Κορυδαλλού και Αετό Κορυδαλλού μας μίλησε ο προπονητής του Ερμή Βασίλης Σταύρου.

Πέρα από το παιχνίδι, ο τεχνικός του Ερμή μας έδωσε το δικό του σχόλιο για τη διακοπή των πρωταθλημάτων και για τις σημαντικές επιπτώσεις που θα έχουν κυρίως οι ποδοσφαιριστές.

 

Πιστεύετε οτι το συγκεκριμένο αποτέλεσμα δεν βολεύει ούτε εσάς ούτε τον Αετό, καθώς μένετε πιο πίσω στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας;

”Σίγουρα έτσι είναι. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν δίκαιο σ’ ένα μέτριο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες εκατέρωθεν”.

Τί ενδέχεται να κάνετε ώστε να κρατήσετε σε καλή φυσική κατάσταση τους παίκτες σας;

”Δυστυχώς έχει δημιουργηθεί ένα μεγάλο πρόβλημα με τις τελευταίες εξελίξεις. Πλέον, είναι στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή πώς θα συνεχίζει να αθλείται. Αυτό που με προβληματίζει είναι ο τρόπος με τον οποίο θα συνεχιστεί το πρωτάθλημα, σε περίπτωση που διακοπεί για έναν μήνα όπως λέγεται”.

Έχετε σχεδιάσει κάτι με τον γυμναστή σας;

”Ναι έχουμε σχεδιάσει. Δεν ξέρουμε όμως πόσο εφικτό είναι γιατί είναι διαφορετικό το ατομικό με το ομαδικό πρόγραμμα”. 

Πιστεύετε οτι μπορείτε να ανατραπεί η κατάσταση, δεδομένου οτι έχουν σταλεί πολλές επιστολές για επανέναρξη σε όλους τους αρμόδιους φορείς;

”Εμείς το μόνο που ξέρουμε είναι οτι δεν θα μπορούμε να προπονηθούμε για έναν μήνα. Δεν ξέρουμε κάτι παραπάνω. Δεν ξέρω αν μπορεί να αλλάξει κάτι. Πάντως η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη, ειδικά από τη πλευρά των ποδοσφαιριστών”.

[sc name=”fanis” ]