Σταύρου: ”Δεν είχαμε καλό ξεκίνημα”

Στο γεγονός οτι ο Ερμής Κορυδαλλού δεν ξεκίνησε καλά το παιχνίδι απέναντι στον Ατρόμητο Κερατσινίου (2-2), κάτι που συνέβη και στο προηγούμενο απέναντι στη Δόξα Πειραιά, αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας Βασίλης Σταύρου. Ο κόουτς της Πειραιώτικης ομάδας τόνισε επίσης οτι οι παίκτες του έβγαλαν αντίδραση μετά τη μείωση του σκορ, ενώ σχετικά με το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Φαληρικό είπε πως ”θα κοιτάξει την ομάδα του αυτή καθ’ αυτή”.

Ακόμη, ο Αντωνίου αγωνίστηκε στο ματς με τον Ατρόμητο Κερατσινίου ως τραυματίας και η παρουσία του στο ματς με τον Φαληρικό θα κριθεί τις επόμενες μέρες, ενώ στις προπονήσεις επέστρεψε ο Καστρίτης.

Παρά το γεγονός οτι δεχτήκατε 2 γκολ, καταφέρατε να βγάλετε αντίδραση αποφεύγοντας εν τέλει την ήττα. θα ήθελα να μου δώσετε το δικό σας σχόλιο για το παιχνίδι.

”Όπως και στο προηγούμενο παιχνίδι, έτσι και σε αυτό δεν είχαμε καλό ξεκίνημα. Δεν είναι θέμα απόδοσης, αλλά ατομικών λαθών. Ενώ παίζουμε καλά συνολικά, στο πρώτο εικοσάλεπτο δεν είμαστε καλοί. Είναι κάτι που μας προβληματίζει και θέλουμε να το διορθώσουμε. Μετά το δεύτερο γκολ ισορροπήσαμε το παιχνίδι και αν σκοράραμε στο τετ α τετ του Πρεβόλη θα μπορούσαμε να παίρναμε και τη νίκη. Σε ένα παιχνίδι που δεν μπορείς να νικήσεις τουλάχιστον μην το χάσεις. Ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα με βάση την εικόνα των δύο ομάδων”.

Πιστεύετε οτι η γρήγορη μείωση στο σκορ σας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση να διεκδικήσετε τον βαθμό;

”Βέβαια. Μας έδωσε ψυχολογία να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και μάλιστα όσο πέρναγε η ώρα ήμασταν καλύτεροι αγωνιστικά”.

Επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Φαληρικό, μία ομάδα που έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα. Πώς σκέφτεστε να προσεγγίσετε το παιχνίδι;

”Θα το προσεγγίσουμε με βάση το πλάνο που έχουμε χτίσει. Δεν θα αλλάξουμε κάτι επειδή θα παίξουμε με τον Φαληρικό. Είναι μία πολύ καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Εμείς όμως θα κοιτάξουμε την ομάδα μας και το πώς θα αγωνιστούμε”.

[sc name=”hpeiros” ]