ΣΟΥΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ : Τομεάρχης Ανάπτυξης και Επενδύσεων Ελληνική Λύση (Μένουμε σπίτι!)

Δηλώσεις στα Peiraiotika.gr παραχώρησε ο υποψήφιος βουλευτής Β Πειραιά με το συνδυασμό Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου,Νικόλαος Σούτας.

«Μένουμε Σπίτι» είναι το σύνθημα του Νικόλαος Σούτας. και τησ Ελληνικής Λύσης  στην προσπάθεια που κάνει για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός

Φίλες και φίλοι!

Είναι δύσκολα. Το ξέρω. Για όλους μας. Κλείσαμε τις επιχειρήσεις μας. Χάσαμε τις δουλειές μας ή τεθήκαμε σε αναστολή σύμβασης. Απομονωθήκαμε στα σπίτια μας. Η ελευθερία μας περιορίστηκε.

Είναι, όμως καθήκον όλων μας και επιτακτική ανάγκη να συμμορφωθούμε με τις υποδείξεις και τις συμβουλές των αρχών για να ξεπεραστεί γρήγορα όλο αυτό. Πρόκειται για πανδημία. Δεν είναι συνωμοσία. Είναι πραγματικός ιός με πραγματικούς θανάτους και όλοι μας, ναι όλοι μας, οφείλουμε να προστατεύσουμε ο ένας τον άλλον: Τα γεροντάκια μας, τους γονείς μας, τα παιδιά μας.

Ξέρω, έχουν γίνει λάθη και ακόμη γίνονται. Όμως, δεν είναι ούτε η κατάλληλη στιγμή, ούτε η σωστή επιλογή να κρίνουμε τώρα τι είναι σωστό και τι λάθος. Πρωταρχική ανάγκη είναι να προστατεύσουμε την υγεία και την ζωή μας. Ο καθένας με τον δικό του τρόπο. Ο καθένας από το δικό του μετερίζι. Έτσι, όλοι μαζί συντελούμε σε μια συλλογική προσπάθεια για να ξεπεράσουμε την πρωτόγνωρη αυτή δυσκολία συντονισμένα, αποτελεσματικά και γρήγορα.

Μένουμε σπίτι, λοιπόν. Μένουμε σπίτι και εφαρμόζουμε πιστά τις οδηγίες για απολύμανση και καθαριότητα. Κάνουμε υπομονή. Θα περάσει. Θα βγούμε νικητές.

Σας εύχομαι καλή δύναμη, Ελληνίδες και Έλληνες, φίλες και φίλοι! Καλή δύναμη και σύντομα όλοι θα επιστρέψουμε στην κανονικότητά μας, στην εργασία μας και στους αγώνες μας.

[sc name=”fanis” ]