Σέρχιο Εσκουδέρο: Ο εκλεκτός αριστερός ακραίος μπακ του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται σοβαρά για τον πρώην αρχηγό της Σεβίλλης 31χρονο Σέρχιο Εσκουδέρο.

Ο Εσκουδέρο τηλεφώνησε ο ίδιος στον πρώην συμπαίκτη του για τρία χρόνια στην Σεβίλλη. Πρόκειται για τον Τόμας Βάλτσικ, που τώρα είναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Ο Τσέχος γκολκίπερ απάντησε θετικά σε όλες της ερωτήσεις του πρώην συμπαίκτη του, όπως για το κλίμα και την ζωή της Αθήνας. Επίσης για τις εγκαταστάσεις του Ρέντη για το στάδιο Καραϊσκάκη, για τους οπαδούς του Ολυμπιακού.

Δεν είναι εύκολο να πάρει μια τέτοια απόφαση να αλλάξει την χώρα του την Ισπανία με την Ελλάδα οικογενειακός, και με την σύζυγο να μην δέχεται ακόμα να μετακομίσει στην Ελλάδα.

 

 

 

 

.

Οι πληροφορίες είναι σαφείς και αναφέρουν ότι ο Βατσλίκ μίλησε με μεγάλη θέρμη για όσα ο ίδιος έχει συναντήσει στον Ολυμπιακό και όσα έχει βιώσει έως τώρα. Και αυτό φαίνεται ότι ικανοποίησε πολύ τον Εσκουδέρο. Καθώς και ο ίδιος δεν έχει κρύψει ότι έχει μόνο θετικές σκέψεις για την πιθανότητα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Και δεν αποκλείεται σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Για την ακρίβεια, αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις συνεχίζονται σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των δύο πλευρών. Με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού επίσης να έχουν λάβει εξαιρετικές συστάσεις, τόσο για τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του Εσκουδέρο όσο και για την αγωνιστική παρουσία του, αλλά και την επιρροή του μέσα στα αποδυτήρια. Και φυσικά έχουν λάβει τις σχετικές πληροφορίες και από τον Βατσλικ, αλλά και από άλλες πηγές πληροφόρησης.

Πλέον, οι εξελίξεις αναμένεται να τρέξουν. Ο Εσκουδέρο έχει πολλές προτάσεις στα χέρια του, η Εσπανιόλ τον πιέζει, όπως και άλλοι ισπανικοί σύλλογοι, αλλά ο ίδιος δείχνει να έχει ξεχωρίσει την προοπτική του Ολυμπιακού. Κάτι που μένει να φανεί τις επόμενες ημέρες

[sc name=”hpeiros” ][/sc]