”Σεφτέ” στις νίκες για τον Αήττητο Σπατών, 1-0 τον Καραβά (vid)

Την πρώτη του νίκη για φέτος πήρε ο Αήττητος Σπατών επικρατώντας με 1-0 του Καραβά για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Το παιχνίδι διεξήχθη το Σάββατο 6/11.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν πριν τη συμπλήρωση των 10 πρώτων λεπτών με τον Κατσέρη στο 7ο λεπτό. Ο σκόρερ μάλιστα αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι όπως επίσης και ο Παναγόπουλος, απόρροια των σκληρών μονομαχιών που υπήρχαν στον κακό αγωνιστικό χώρο. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσικρικά στο 88′.

Από την άλλη η ομάδα του Βασίλη Σπάθα δεν κατάφερε να βρει απάντηση στο επόμενο διάστημα του παιχνιδιού γνωρίζοντας έτσι την πρώτη του ήττα για φέτος.

Αήττητος Σπάτων (Βαγγέλης Τσιώλης): Διασσίνος, Στυλιανόπουλος, Γκρόσιος, Μιχαηλίδης, Νομικός, Παναγόπουλος (60′ λ.τ Τσικρικάς), Καλογεράς (58′ Ιωαννίδης), Καμινιώτης, Κατσέρης (65′ λ.τ Κριστιάν), Παπανικολάου, Πρέντι.

ΑΟ Καραβάς (Βασίλης Σπάθας): Κουτσίκος, Κανελλόπουλος, Ξυγκάκης (46′ Τσίνα), Φιαμέγκος, Βλάχος, Λάμπρου (46′ Κορνελάτος), Ψυχογιός (78′ Γκούμας), Παπαθανασίου (41′ Καρυτινός), Μαρούδας, Νικολόπουλος (65′ Αμαραντίφης), Νέρες.

Δείτε τις δηλώσεις των δύο προπονητών μετά το πέρας της αναμέτρησης

 

[sc name=”hpeiros” ][/sc]