Σε ρυθμό προπόνησης και με τα δεύτερα στους 8 του κυπέλλου ο Ολυμπιακός 3-0

  Με 3-0 ο Ολυμπιακός  τον Παναιτωλικό πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα στο καραϊσκάκη.

Ο Μάρτινς ξεκίνησε το ματς με το σύστημα 4-4-2 με κυνηγούς τον Χασάν και τον ΚάΙπερς. Στα δοκάρια τον Κρίστινσον  Ντρέγκερ, Αβραάμ, Μπα, Χολέμπας στην άμυνα. Εμβιλά-Τιάγκο Σίλβα στο κέντρο, και στα άκρα της επίθεσης Ρατζέλοβιτς, και Μασούρα.
Στο πρώτο ημίχρονο κυριάρχησαν στο κέντρο του γηπέδου Τιάγκο Σίλβα με το αρχοντικό του στυλ και Γιάν Εμβιλά.
Πρώτη τελική ήταν για τον Παναιτωλικό στο 5″ από ένα σουτ από το Νο 7 .
Πρώτη για τον Ολυμπιακό στο 7″ από ένα καλό σουτ του Ρατζέλοβιτς λίγο πάνω απο το οριζόντιο δοκάρι του Μελισσά.
Στο 9″ ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκόρ ο Χασάν από τα αριστερά σέρβιρε με σέντρα στον Μασούρα, μέσα στην περιοχή και το γυριστό πλασέ ο Μελισσάς δεν κατάφερε να αποκρούσει 1-0 νωρίς για τον Ολυμπιακό.
Στο 13″ μια καλή σέντρα από τον Ντρέγκερ ο Χασάν δεν πρόλαβε με προβολή να κάνει το 2-0. Ο Ολυμπιακός είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού με τους Τιάγκο και Εμβιλά να κατευθύνουν την ανάπτυξη των επιθέσεων του Ολυμπιακού
Στο 17″ βολίδα Εμβιλά απόκρουση σε κόρνερ του Μελισσά.
Στο 30″ ο Τιάγκο που χτύπαγε όλα τα στημένα από κόρνερ ο Κάιπερς κέρδισε  την κεφαλιά και πέτυχε το 2-0 για τον Ολυμπιακό. Η είδηση είναι ότι δεν πέτυχε γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χασάν.
Στο 43″ ένα καλό σουτ από το Νο10 λίγο άουτ. Στο 45″ ο Χολέμπας πήρε κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα.
Στο Β ημίχρονο ο Ανδρούτσος μπαίνει στη θέση του Εμβιλά και τα πήγε περίφημα, στο 81″ πέτυχε και γκολ όταν ο Μασούρας από δεξιά έκανε σέντρα μέσα στην περιοχή του Μελισσά στο αριστερό δοκάρι εκεί ο Κάϊπερς έστρωσε την μπάλα στον Ανδρούτσο και με υπέροχη κεφαλιά  έκανε το 3-0
Στο 72″ είχαμε τον τραυματισμό του Αβραάμ μπήκε ο Μπουχαλάκης και πέρασε σέντερ μπακ ο….. Ανδρούτσος εκεί που ήταν να δοθεί δανεικός είναι κάτι πάρα πάνω από απαραίτητος παίκτης στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού να παίζει όλες τις θέσεις εκτός από τερματοφύλακας δεν έχει παίξει. Μωρε ποιον μου θυμίζει… ναι ναι τον Βασίλη Τοροσίδη.
Στο 85″ ένα καλό σουτ του Ρατζέλοβιτς μόλις άουτ.
Όπως είπε και ο Μάρτινς μας ανησυχεί ο τραυματισμός του Αβραάμ διότι ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έχει να αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι από τον περασμένο Μάρτιο μιλάμε για 10 μήνες και θέλει πολύ δουλειά για να είναι έτοιμος σε δύο εβδομάδες από τώρα  για τους αγώνες με την Αϊντχόφεν.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος (72’ Μπουχαλάκης), Μπα (61’ Σεμέδο), Χολέμπας, Εμβιλά (46’ Ανδρούτσος), Σίλβα, Μασούρας (82’ Τσέλιος), Ραντζέλοβιτς, Κάιπερς, Χασάν (61’ Βαλμπουενά)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Μελίσσας – Μαλής (88’ Σκιαδάς), Κωνσταντόπουλος, Μεντίνα, Βάντερσον – Αρσούρα – Μάζουρεκ (76’ Αριγίμπι), Ντάλσιο – Γιακόλις (76’ Σκόνδρας), Ντουάρτε (64’ Τσιγγάρας)- Βέργος (64’ Αζάρντι

[sc name=”bitros” ]