Ρόδος – Ιάλυσος 1-2: Πήρε τη… ρεβάνς.

Την «εκδίκηση» για την ήττα του πρώτου γύρου πήρε ο Ιάλυσος που επικράτησε με 2-1 της Ρόδου για τον Νότιο όμιλο της Football League. 

Με αυτη τη νίκη η Ρόδος έμεινε στους 27 βαθμούς στην δεύτερη θέση μαζί με την Καλλιθέα, ενώ ο Ιάλυσος έφτασε τους 24 βαθμους.

Η Ρόδος στο 12ο λεπτό άγγιξε το 1-0 όταν ο Αρναρέλλης πέρασε όποιον βρήκε στο διάβα του, όμως από θέση τετ α τετ δεν μπόρεσε να νικήσει τον Ανδρούτσο που με σωτήρια επέμβαση κράτησε το μηδέν.

Ο Ιάλυσος ήταν τελικά αυτός που άνοιξε το σκορ όταν στο 23ο λεπτό κέρδισε πέναλτι όταν ο Χατζησάββας βρέθηκε στο έδαφος μετά από ανατροπή του Νικολόπουλου. Ο Χατζησάββας ανέλαβε και την εκτέλεση κάνοντας το 1-0. Η Ρόδος αντέδρασε και στο 42ο λεπτό ο Σερέντιουκ έπιασε το σουτ αλλά ο Ανδρούτσος έδιωξε.

Όμως ο Ιάλυσος ήταν αυτός που έκανε το 2-0 στο 61΄όταν Μαστραντωνάκης έκλεψε την μπάλα από τον Χύσι, βγήκε μόνος απέναντι από τον Πίτκα τον οποίο και νίκησε, δίνοντας προβάδισμα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Το μόνο που κατάφερε η Ρόδος ήταν να μειώσει στο 78ο λεπτό σε 1-2. Ο Ριτάκο με τρομερό σουτ από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα συστημένη στο «παραθυράκι» του Ανδρούτσου.

Ρόδος (Βελιτζέλος): Πίτκας, Καψάλης (8’5′ Μακρυδημήτρης), Πεχλιβανόπουλος, Χύσι, Μπαξεβάνος, Δελαπόρτας, Μαρτσάκης (64′ Λίχτι), Νικολόπουλος (46′ Ριτάκο), Τσίπρας, Αρναρέλλης (75′ Μακρής), Σερέντιουκ (75′ Βουργουτζής).

Ιάλυσος (Χαντές): Ανδρούτσος, Γκέζος, Σκεντεράϊ, Καρπαθάκης, Καντούτσης (75′ λ.τ Χριστόπουλος), Μανιώτης, Γιώργου (86′ Καραμανώλης), Μαστραντωνάκης (83′ Σταθόπουλος), Παπαδόπουλος, Χατζησάββας, Παπουτσογιαννόπουλος.