Ρενιέρης: ”Στόχος μας είναι δεν είναι το πρωτάθλημα”

Τη δική του προσέγγιση για το πρωταθλήματος της Κ17 μας έδωσε ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ηρακλή Νίκαιας Θεολόγος Ρενιέρης. Ο κύριος Ρενιέρης μας μίλησε για την προετοιμασία των παιδιών για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στην ΑΟ Καστέλλας, καθώς και για τη δυναμικότητα των ομάδων που βρίσκονται στον όμιλό του (Ιωνικός, ΑΟ Καστέλλας, ΑΟΚ Φαλήρου, ΑΟ Κορυδαλλού, ΑΕ Μοσχάτου).

Πώς εξελίσσεται η προετοιμασία εν όψει της πρεμιέρας απέναντι στον ΑΟ Καστέλλας;

”Στόχος μας είναι δεν είναι το πρωτάθλημα. Μας ενδιαφέρει η εκπαίδευση των παιδιών. Σχετικά με την προετοιμασία, είμαστε σε τελικά στάδια σε συνδυασμό με τα τελευταία φιλικά που έχουμε δώσει. Ελπίζω πως τα παιδιά θα ανταπεξέλθουν όπως δουλεύουμε στις προπονήσεις”.

Έχουν άγχος τα παιδιά;

”Όλοι έχουμε. Και εμείς και τα παιδιά. Δεν έχουμε όμως άγχος για να πάρουμε το παιχνίδι. Έχουμε άγχος για να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που έχουμε δουλέψει στη προπόνηση όσο καλύτερα μπορούμε. Τα παιδιά εννοείται πως θα παίζουν για τη νίκη, έχοντας πάντοτε ως κύριο γνώμονα την εκπαίδευσή τους”. 

Έχουν δεθεί τα παιδιά μεταξύ τους;

”Η αλήθεια είναι οτι κάποια καινούρια παιδιά που έχουν έρθει πρόσφατα δεν έχουν αφομοιωθεί με τον ρόλο τους. Ελπίζουμε οτι με το πέρασμα του χρόνου και τα συνεχόμενα παιχνίδια, όλα τα παιδιά θα δεθούν μεταξύ τους και θα γίνονται καλύτεροι”.

Ποιες ομάδες πιστεύετε οτι θα πρωταγωνιστήσουν στον όμιλό σας;

”Ο όμιλος είναι δυνατός. Για μένα πολύ δυνατές ομάδες θα είναι ο Ιωνικός και το Μοσχάτο. Δεν μας ενδιαφέρει όμως αυτό. Μας ενδιαφέρει να έχουμε καλούς αντιπάλους για να δούμε πώς θα ανταπεξέλθουν τα παιδιά. Δεν θα πρέπει να χαλαρώσουμε γιατί όλα τα παιχνίδια θα είναι σημαντικά. Γι’ αυτό θα είμαστε στο κόκκινο και αυτό θα είναι καλό για την εξέλιξη των παιδιών”.

[sc name=”boukis” ]