Ψηλά ο πήχης…. για τους Άγιους Αναργύρους Ελευσίνας από το Μαυροπουλο!

Ξεκίνησε την προετοιμασία το αντρικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων Ελευσίνας με οδηγό το νεαρό ικανό τεχνικό Γιάννη Μαύροπουλο.
Ο Μαύροπουλος, ο οποίος έχει έφεση να αξιοποιεί τα νεανικά ρόστερ, μας δήλωσε :

Είναι χαρά μου να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου διότι έχει και όραμα και τις υποδομές να κάνει βήματα μπροστά!
Υπάρχουν από πίσω 350 παιδιά στις ακαδημίες, τα οποία είναι μια πολύ καλή μαγια, κάτι που αποδυκνυεται και από το ρόστερ της αντρικής ομάδας, όπου το 70% των παικτών έρχονται από τις ακαδημίες!

Έχω στο ρόστερ μου επίσης 2 νεαρούς ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην εθνική ομάδα καθώς και πολλούς άλλους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές και με τις προσθήκες που ήδη έχουν γίνει θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Φυσικά, όλα αυτά δε θα μπορούσαν να υλοποιηθούν αν δεν υπήρξε στήριξη και εμπιστοσύνη… Υπάρχουν δύο ανθρώποι πίσω από όλο αυτό και μας παρέχουν όλα τα απαραίτητα ώστε να επιτευχθεί ο φετινός μας στόχος!
Τα 2 αυτά άτομα δεν είναι άλλοι από τους:
Αργύρη Τσεβρενιδη και Παντελή Κουμπή. Από την πρώτη μας συνάντηση δημιουργήθηκε ένα υπέροχο κλίμα μεταξύ μας, το οποίο κατέληξε σε αμοιβαία εμπιστοσύνη.
Η ομάδα μας θα έχει 40 ημέρες μπροστά της να προετοιμαστεί, έχοντας κλείσει και 6 φιλικές αναμέτρησεις ώστε να είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα και όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος.

Εύχομαι υγεία σε όλους και μια όμορφη ποδοσφαίρικη χρόνια χωρίς τραυματισμους και ευτράπελα!
Γράψτε ένα μήνυμα…

[sc name=”FANIS”]