Προβάδισμα ο Ενιεκούρου στον Ολυμπιακό

Ο Χένρι Ονιεκούρου φαίνεται να κόβει πρώτος το νήμα στην κούρσα των μεταγραφών του Ολυμπιακού μετά τον Τικίνιο.

Ο 24χρονος Νιγηριανός είναι “σφαίρα” ακραίος επιθετικός και κολλάει γάντι στο σύστημα που θέλει να εφαρμόσει ο Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό στη νέα περίοδο. Τίποτα δεν είναι δεδομένο και σίγουρο αν δεν πέσουν οι υπογραφές

Οι Πειραιώτες ρώτησαν και επίσημα τους Μονεγάσκους για τον 24χρονο εξτρέμ, έμαθαν τις προθέσεις τους και πλέον πιέζουν για να τον αποκτήσουν.

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Ονιεκούρου έκανε την πρώτη κίνηση και πλέον περιμένει την απάντηση της Μονακό σχετικά με τις συνθήκες τις οποίες μπορεί να γίνει η μεταγραφή στο επόμενο χρονικό διάστημα. Οι δύο ομάδες δεν μίλησαν για τον τρόπο που θα προχωρήσει αν και εφόσον η μεταγραφή (είτε με αγορά, είτε με δανεισμό), ενώ ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» μόνος του, αφού για τον παίκτη ενδιαφέρονται έντονα τόσο η Γαλατασαράι για να τον διατηρήσει στο ρόστερ της, αλλά και οι Φενέρμπαχτσε και Μπεσίκτας.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ονιεκούρου προέρχεται από μια σεζόν όπου είχε 19 συμμετοχές με τα χρώματα της «τσιμ μπομ» και σκόραρε 5 φορές, ενώ είχε και 5 ασίστ. Η αξία του εκτιμάται στα 7 εκατ. ευρώ, ενώ έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια με τη Μονακό, όμως δύσκολα θα παραμείνει στο Πριγκιπάτο.

[sc name=”hpeiros” ]