Πρωταθλήτρια η Θύελλα Ραφήνας σκόρπισε τον Πυθαγόρα 5-1.

Eπιβεβαίωσε και μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου στον 8ο όμιλο και την πρόκριση της για τα μπαράζ ανόδου η Θύελλα Ραφήνας, επικρατώντας με 5-1 επί του Πυθαγόρα.

Ετσι, η ομάδα του Νίκου Μεσολόγγη τερμάτισε με 25 βαθμούς, ενώ ο Πυθαγόρας με 2 βαθμούς έμεινε στην τελευταία θέση και υποβιβάστηκε.

Το σκορ άνοιξε στο 33΄ο Ζέκιο κάνοντας το 1-0, που ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στο 48΄ο Δημητρίου έκανε το 2-0, με τους φιλοξενούμενους σε μία από τις ελάχιστες επιθέσεις τους στο 62΄να μειώνουν σε 2-1 με τον Κοκκινάκη. Ο Μιχάλης Παπαδόπουλος με δύο προσωπικά γκολ στο 73΄και στο 76΄ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 4-1, με τον Δημητρίου στο 90+3΄με το δεύτερο προσωπικό του γκολ να διαμορφώνει το τελικό 5-1.

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ (Νίκος Μεσολόγγης): Σταματόπουλος, Μαργέτης (70΄ Ντόσκας), Νταλάκας, Γεωργόπουλος, Φύτρος, Γεραγωτέλλης, Παντελίδης (63΄ Τσάκωνας), Μπαριτάκης, Δρόσης (85΄ Παναγιώτου), Δημητρίου, Ζέκιο (46΄ Μ. Παπαδόπουλος)

ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ (Σταμάτης Κουλούρης): Μαρμαράς, Χατζηανδρέου, Σαράντου, Βελάνης, Τσερβανάκου, Μπρέγκνα, Κοκκινάκης (89΄ Πουρλίδαλης), Τσιομπάι (56΄ Σεχάϊ), Κανδύλας, Κάρσας (39΄ Κατσίκας), Πλατίγκος (89΄ Ευγενικός).