Πρωτάθλημα Super League ώρα μηδέν

 

Η ΚΕΔ αποφάσισε ομόφωνα για τους διαιτητές να απέχουν από τα καθήκοντά τους από την 17η αγωνιστική περίοδο της Super League

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε πως αν δεν αλλάξουν τα πράγματα και δεν καθαρίσει ο χώρος του ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να συνεχίσει σε ένα τέτοιο περιβάλλον.

Στο ίδιο μήκος κύματος μίλησε και ο Διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού κ.Νίκος Γαβαλάς.

Επίσης ο εντεταλμένος από την FIFA και UEFA Xέρμπερτ Χούμπελ στη χώρα μας δικαιώνει τον Ολυμπιακό τονίζοντας πως δεν είναι αποδεκτές τέτοιες διαιτητικές αποδόσεις σε κανένα κορυφαίο πρωτάθλημα και είμαι υπέρ σε οποιαδήποτε παραδειγματική τιμωρία αποφασιστεί από την κεντρική επιτροπή διαιτησίας.

Και να κλείσω με ένα σχόλιο για το περίφημο ματς του Βόλου που έγινε αφορμή να ξεχειλίζει το ποτήρι με τα διαιτητικά λάθη.

Αυτά που έγιναν στο Πανθεσσαλικό στάδιο τα είδε όλος ο κόσμος και με γυμνό μάτι. Το διπλό πέναλτι σε Έλ Αραμπί και Μπα δεν χρειαζόταν καν το VAR πρώτο λάθος είναι που δεν μπήκαν στον κόπο να γίνει έλεγχος από το VAR αν ήταν πέναλτι η όχι. Δεύτερον στο γκολ του Σουντανί αν ο Λάϊσμαν έχασε τη φάση και δεν είδε ότι καλυπτόταν ο Σουντανί από τον Φεράρι και το VAR να δείχνει το καθαρό γκολ και οι διαιτητές να το ακυρώνουν με συγχωρείτε αλλά το ποδόσφαιρο το χαλάσαμε κι άλλο με το VAR

Xρόνια πολλά σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία αγάπη ειρήνη. Χρόνια πολλά και σε όσους γιορτάζουν σήμερα.

[sc name=”BITROS”]