Προς νέα αναβολή η πρεμιέρα της Super League 2.

Σε νέα αναβολή οδηγείται όπως όλα δείχνουν η «σέντρα» του πρωταθλήματος της Super League 2, καθότι όλες οι ομάδες που επηρεάζονται από τη δικαστική διαμάχη της ΑΕΛ με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, κατέθεσαν έφεση στο Διαιτητικό Δικαστήριο κατά της απόφασης.

Η ΑΕΛ είχε καταθέσει έφεση στο Διαιτητικό κατά της απόφασης να κάνουν χωρίς περιορισμούς μεταγραφές οι ομάδες που δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια από την ΕΠΟ. Ακολούθως η Ομοσπονδία ανακάλεσε τα δελτία του Πανσερραϊκού, της Καλλιθέας, του Αιγάλεω, του Απόλλωνα Πόντου, του Αστέρα Βλαχιώτη και του Ολυμπιακού Βόλου. Κάποιες εξ αυτών κατέθεσαν έφεση σήμερα (11/10), ενώ οι υπόλοιπες θα το κάνουν αύριο (12/10).

Από εκεί και πέρα, η Δόξα Δράμας ανακοίνωσε ότι θα συμμετάσχει στη Γ’ Εθνική.

«Η ΠΑΕ Δόξα Δράμας γνωστοποιεί ότι έλαβε έγγραφο από την ΕΠΟ, με το οποίο ενημερωθήκαμε πλέον επίσημα ότι δεν θα ανοίξει το σύστημα που θα επέτρεπε την έκδοση των δελτίων μας που εκκρεμούσαν, ώστε να μπορούμε να αγωνιστούμε στη νέα Σούπερ Λιγκ 2.

Παράλληλα, η Ομοσπονδία ζήτησε οριστική απάντηση από την ομάδα μας για το αν θα πάρουμε μέρος στη νέα Γ΄ Εθνική (η κλήρωση της οποίας μετατέθηκε για την Παρασκευή), αφού στενεύουν τα χρονικά περιθώρια.

Η Δόξα δήλωσε ότι θα πάρει μέρος στην τρίτη εθνική κατηγορία (για την οποία ήδη είχε γίνει αίτημα από τον Ερασιτέχνη τις προηγούμενες μέρες για παν ενδεχόμενο), ενώ παράλληλα αποστείλαμε σχετικό έγγραφο παραίτησης και στη διοργανώτρια αρχή της Super League 2.

Η τιτάνια προσπάθεια έγινε από τη μεριά μας, αλλά το απευκταίο δεν ήταν δυνατό να αποφευχθεί.

Έτσι, προς το παρόν κλείνει ο κύκλος για την ΠΑΕ Δόξα και το ποδοσφαιρικό τμήμα θα υπαχθεί πλέον στη δικαιοδοσία του Ερασιτέχνη, μετά από μια πενταετία περίπου, με την ευχή όλων να αποδειχτεί σύντομο το πέρασμα των “Μαυραετών” από τη Γ΄ Εθνική, που ασφαλώς επ’ ουδενί δεν αρμόζει στη δυναμική και τη λαμπρή ιστορία της ομάδας μας».