Προοδευτική: Δίπλα στην ομάδα ο Δήμαρχος Κορυδαλλού!

Αρκετά μεγάλη στήριξη δείχνει προς την Προοδευτική ο δήμαρχος Κορυδαλλού Νίκος Χουρσαλάς ιδίως στο οικονομικό κομμάτι.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Χουρσαλάς κάλυψε εξ ολοκλήρου τα έξοδα της Προοδευτικής για το επερχόμενο εκτός έδρας παιχνίδι στη Νάξο κόντρα στον Πανναξιακό, ενώ παράλληλα έχει υποσχεθεί να πληρώσει και όλες τις υπόλοιπες εκτός έδρας αποστολές των Βυσσινί.

Έτσι, η διοίκηση της ομάδας, σε ανάρτησή της στα Social Media, ευχαρίστησε θερμά τον κ. Χουρσαλά για την έμπρακτη στήριξη προς την Προοδευτική.

Το συγκρότημα του Αντώνη Καλαμάκη θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου 8/5 για το νησί των Κυκλάδων, θα καταλύσει σε ξενοδοχείο της περιοχής, ενώ το απόγευμα υπάρχει προγραμματισμένη προπόνηση.

Το παιχνίδι θα γίνει την Κυριακή 9/5 στις 13:30 μετά από αίτημα που υπέβαλε η Προοδευτική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

”Ο πρόεδρος και το Δ. Συμβούλιο ανακοινώνει ότι το ΤΑΞΊΔΙ ΤΗΣ ΜΕΓΆΛΗ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΛΈΓΕΤΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΉ ΣΤΗΝ ΝΆΞΟ ΕΝ ΌΨΕΙ ΤΟΥ ΑΓΏΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΞΙΑΚΟ ΤΟ ΚΆΛΥΨΕ ΕΞ ΟΛΟΚΛΉΡΟΥ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΎ ΧΟΥΡΣΑΛΆΣ ΝΊΚΟΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΟΡΆ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ ΟΔΙΚΩΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ. ΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΠΌΣΧΕΣΗ ΤΟΥ. ΆΛΛΩΣΤΕ Η ΤΉΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΣΗΣ ΕΊΝΑΙ ΓΝΏΡΙΣΜΑ ΜΕΓΆΛΩΝ ΑΝΔΡΏΝ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΟΛΎ ΔΉΜΑΡΧΕ ΕΊΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.

Η Αποστολή της ομάδος μας θα αναχωρήσει σαββατο πρωί θα καταλύσει σε γνωστό ξενοδοχείο της Νάξου θα προπονηθει το Σάββατο το απόγευμα στο ομώνυμο νησί και θα επιστρέψει μετά το τέλος του αγώνα που θα αρχίσει 1.30 κατόπιν αιτηματός μας.
ΤΕΛΕΙΩΝΩΝΤΑΣ Η ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΊ ΤΟΝ ΠΡΌΕΔΡΟ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΙΓΆΛΕΩ ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΆΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΆΛΗ ΔΙΕΥΚΌΛΥΝΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΊΧΕ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ ΜΑΣ.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΆΡΗ”
[sc name=”bitros” ]