Προοδευτική-Αστέρας Βάρης 2-1: Με το ”δεξί” στο Κλουβί!

Στο πρώτο της παιχνίδι εντός έδρας για φέτος, η Προοδευτική επέστρεψε στα τρίποντα επικρατώντας με   2-1 του Αστέρα Βάρης για την 3η αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Αυτή ήταν η πρώτη απώλεια βαθμών για την ομάδα της Βάρης που είδε τον ΑΟ Πυλίου Κω να τον προσπερνά στην κορυφή της βαθμολογίας με 7 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε ο Κυριαζής στο 32ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν και έφεραν το παιχνίδι στα ίσα λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου και ειδικότερα στο 44′ με κεφαλιά του Μάγγου.

Η Προο όμως είχε νέα απάντηση, αυτή τη φορά στην επανάληψη, με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Όμο στο 75ο λεπτό διαμορφώνοντας το τελικό 2-1. Μάλιστα, ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είχε δοκάρι 3 λεπτά πριν, όπως επίσης ο Νομικός στο 15′ και ο Δημάκος στο 62′.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Δημήτρης Αρναούτης) Χαλκίδης, Αλεξίου, Δημακάκος, Βοσνακίδης, Πατσατζόγλου, Μεγαρίτης, Τσαφταρίδης, Ομο, Κυριαζής, Θεοδωρίδης (60′ Πολ), Νομικός (65′ Μακρυγιάννης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Μιχάλης Κατσικάς) Μαρινάκης, Χάιδος (75′ Καναβέτας), Παστρικός (85′ Μανωλιάς), Οικονομόπουλος, Μαραγκουδάκης, Μάγγος, Καραλής (62’Κατσικογιάννης), Νικολακόπουλος (62′ Νιούμαν), Καλλιμάνης (85′ Μπελαβράκης), Γκούμας, Λαθούρης.

[sc name=”boukis” ][/sc]