Προοδευτική-Άνω Μερά 1-0: ”Χρυσό” τρίποντο στις καθυστερήσεις!

Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σαπαλίδη στις καθυστερήσεις του αγώνα, η Προοδευτική κατάφερε να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Άνω Μεράς Μυκόνου στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, δημιουργώντας την πρώτη καλή στιγμή στο 16ο λεπτό με τον Νέρες να κάνει το σουτ και την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ.

Η Άνω Μερά απάντησε στην ευκαιρία του Νέρες στο 22′ με μία πολύ μεγαλύτερη. Ο Καλογεράς βρέθηκε ολομόναχος στο δεύτερο δοκάρι, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Ένα λεπτό μετά, ήταν η σειρά των Βυσσινί να απειλήσουν, αλλά το σουτ του Γριζανίτη πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν το γκολ που θα τους δώσουν τον έλεγχο της αναμέτρησης. Όλα αυτά μέχρι το 90ο λεπτό όταν η Προοδευτική κέρδισε πέναλτι. Ο Μπαλωμένος έκανε χέρι μέσα στην μεγάλη περιοχή με τον διαιτητή Αντωνίου να δείχνει την άσπρη βούλα.

Ο Σαπαλίδης ανέλαβε την εκτέλεση, ευστοχώντας για το τελικό 1-0, το οποίο εδραιώνει την ομάδα του στην 3η θέση με 10 βαθμούς. πράγμα που την κρατάει στο κόλπο των πρώτων θέσεων.

Προοδευτική (Αντώνης Καλαμάκης) Τσουκαλάς, Μπρολίν, Μανωλιάς, Στεφανής, Μαούνης, Παλάτσιος, Γκόγκα (79′ Κόντος), Νέρες (90+8 Ομασέρε), Σαπαλίδης, Θεοδωρίαδης, Γοϊζανίτης (31′ Μακρυγιαννάκης).

Άνω Μερά Μυκόνου (Θεοφύλακτος Παχατουρίδης) Παλιούρας, Μπαλωμένος Α., Κέμπε, Τοπάλ, Σούλτσε, Καλτσάς, Ντόγος (46′ Κουγιός), Λεσάι (88′ Καρατζάς), Αχείμαστος (72′ Μπρούνο), Καλογερας (63′ Κωνσταντινίδης), Αλεξανδρόπουλος.

[sc name=”boukis” ]