Πρόκριση στα πέναλτι του Φαληρικού επί του ΑΟ Καραβά(4-3)(ΒΙΝΤΕΟ)

 

Φώτη Περιφάνη

Με ψυχικά αποθέματα και αυταπάρνηση ο Φαληρικός πέρασε στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Πειραιά, αποκλείοντας στα πέναλτι με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα Γραίο τον ΑΟ Καραβά, με 4-3(2-2 κ.δ. και παρ.).

Οι φιλοξενούμενοι του Βασίλη Σπάθα παρατάχθηκαν με αρκετά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή τους και πήραν το προβάδισμα με τον Αμαραντίδη στο 7′. Ο Φαληρικός ισοφάρισε λίγο πριν την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Σταθαρά. Ο Καραβάς πήρε εκ νέου κεφάλι στο σκορ στην επανάληψη με τον Ευθυμιάδη(52′), αλλά οι γηπεδούχοι είχαν και πάλι την απάντηση, ισοφαρίζοντας με τον Μιτσάνι στο 63′.

Έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, όπου εκεί ο Φαληρικός έμεινε με δέκα, λόγω αποβολής του Μάρκου στο 107′ με δεύτερη κίτρινη από το διαιτητή Λαθύρη, χωρίς όμως να αλλάζει το σκορ.

Με ηγέτη στη διαδικασία των πέναλτι τον γκολκίπερ Γραίο, η ομάδα του Δημήτρη Γιαννούλη κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση, όταν μάλιστα ο ΑΟ Καραβάς βρέθηκε μια “ανάσα” από το να πάρει την πρόκριση στο πέμπτο πέναλτι.

Ακολουθεί η σειρά των πέναλτι:

 

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Λοϊζίδης- ΑΟΥΤ 0-0

ΑΟΚ: Μαρούδας- ΓΚΟΛ 0-1

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Σαραντάκος- ΓΚΟΛ 1-1

ΑΟΚ: Ψυχογιός- Απέκορουσε ο Γραίος 1-1

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Μπουζάλι- ΓΚΟΛ 2-1

ΑΟΚ: Λάμπρου- ΓΚΟΛ 2-2

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Γαβράς- Απέκρουσε ο Γαρδούνης 2-2

ΑΟΚ: Λίτσι- Απέκρουσε ο Γραίος 2-2

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Μιτσάνι- ΑΟΥΤ 2-2

ΑΟΚ: Νικολόπουλος- Απέκρουσε ο Γραίος 2-2

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Πρέλα- ΓΚΟΛ 3-2

ΑΟΚ: Τσετσώνης- ΓΚΟΛ 3-3

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Μπάκας- ΓΚΟΛ 4-3

ΑΟΚ: Χαλιλόπουλος- Απέκρουσε ο Γραίος 4-3

ΦΑΛΗΡΙΚΟΣ: Γραίος, Αχείμαστος (77’ Καζαντζίδης), Δοξακόπουλος, Μπάκας, Μπουζάλι, Καλλέργης (28’ λ.τρ Μάρκου), Πρέλα, Λοϊζίδης, Σταθαράς (111’ Σαραντάκος), Μιτσάνι, Γαβράς. ΚΑΡΑΒΑΣ: Γαρδούνης, Κανελλόπουλος, Τσίνα, Ποτουρίδης, Βλάχος (101’ Λάμπρου), Λίτσι, Αμαραντίδης (73’ Ψυχολογιός), Καριτινός (101’ Τσιτσάνης), Γκούμας (86’ Τσετσώνης), Ευθυμιάδης (101’ Μαρούδας), Ρηγούτσος (73’ Νικολόπουλος).