Πράσινος: ”Το μέλλον έχει όνομα και ανήκει στον ΑΟ Κορυδαλλό”

Χωρίς τέρματα έληξε η χθεσινή αναμέτρηση μεταξύ των Νέων Ευγένειας και ΑΟ Κορυδαλλού, στο γήπεδο της Χαραυγής, για την 5η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας.

Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να σκοράρουν σε δύο φάσεις με τον Χαραλάμπους (διακριθέντας) η μια σε τετ α τετ και η άλλη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Απο την άλλη η ομάδα της Ευγένειας, είχε και αυτή με την σειρά της δυο σπουδαίες ευκαιρίες αλλά σταμάτησαν πάνω στον κορυφαίο παίκτη του αγώνα Κουλούρη.

Ο τεχνικός του ΑΟΚ, Μ.Πράσινος, έμεινε ικανοποιημένος απο την απόδοση των παικτών του και ιδιαίτερα απο την αμυντική τους λειτουργεία:

”Το μέλλον έχει όνομα και ανήκει στον ΑΟ Κορυδαλλό.

Σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι με πολύ γρήγορο ρυθμό και πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες μείναμε στην ισοπαλία με τον καλύτερο αντίπαλο που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα.

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με την απόδοση των παιδιών.

Καταθέσαμε στο γήπεδο ψυχή και στο κομμάτι της τακτικής ήμασταν εξαιρετικοί και πλησιάσαμε στο 100% αυτό που σχεδιάζαμε όλη την εβδομάδα.

Καταφέραμε και μπλοκάραμε την καλή κυκλοφορία στο κέντρο που διαθέτει η ομάδα των Νέων Ευγένειας και κυριαρχήσαμε σε όλες τις μονομαχίες.

Σταθήκαμε άτυχοι στο 2ο ημίχρονο με τον τραυματισμό του εξαιρετικού μέχρι εκείνη την ώρα Κρανίδη σε ένα σημείο του αγώνα που πιέζαμε και θα μπορούσαμε να πάρουμε την νίκη.

Απροσπέλαστοι και σχεδόν αλάνθαστοι Δημητροκάλης και Κουϊμτσίδης.

Και τέλος θέλω να αναφέρω την φιλοσοφία που έχει αυτή η ομάδα και ας μην την διαφημίζει.

Τον αγώνα τον τελείωσαν 7 γηγενείς παίκτες από την ακαδημία μας”.