Πράσινος: ”Συνεχίζουμε με την ίδια φιλοσοφία”

Συνεχίζει τις υψηλές πτήσεις της στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΠ, ο ΑΟ Κορυδαλλού, παραμένοντας στο συν 3 απο τους τρίτους Φιλάθλους.

Τα καναρίνια, συνέτριψαν στο τοπικό ντέρμπι της Κύπρου Κορυδαλλού με 4-0.

Ο Αγγειάδης άνοιξε το σκορ νωρίς μόλις στο 24′, με τον Παγιαζήτη να παίρνει την σκυτάλη δυο λεπτά αργότερα κάνοντας το 2-0.

Ο Δήμος στο 76′ σκόραρε για το 3-0, με τον Χατζηελευθερίου στο 80′ να διαμορφώνει το τελικό σκορ.

Ο τεχνικός του ΑΟΚ, Μανώλης Πράσινος, στάθηκε κυρίως στην φάση όπου η Κύπρος είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ μόλις στο 2′, αλλά και για την επιθετική παραγωγικότητα που έχει η ομάδα του:

”Eίμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα.

Πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Κύπρο Κορυδαλλού όχι μόνο για τους απαραίτητους βαθμούς που χρειαζόμασταν για να πετύχουμε τον σκοπό μας, αλλά και για την ψυχολογία μας που αντιμετωπίσαμε μία καλή ομάδα και συντοπίτη και ξέρουμε όλοι τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια για τις δύο ομάδες.

Ένα δίκαιο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να είχε και μεγαλύτερο σκορ αφού είχαμε τον πλήρη έλεγχο του αγώνα σε κατοχή μπάλας και σε ρυθμό και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες.

Eκτός από τα 4 γκολ σε αντίθεση με τον αντίπαλο που εκτός από την φάση του 2ου λεπτού και την έγκαιρη επέμβαση του τερματοφύλακα μας Σκυλά Πάρη δεν μας απείλησε ουσιαστικά σε όλο το 90λεπτο.

Συνεχίζουμε για τα επόμενα εφτά παιχνίδια με την ίδια φιλοσοφία και περήφανοι που είμαστε πρώτοι και μοναδικοί στον όμιλο μας με 14 νίκες την καλύτερη επίθεση με 48 γκολ (2.5 γκολ ανά αγώνα) και την καλύτερη άμυνα 11 γκολ (0.5 γκολ ανά αγώνα)”.