Πράσινος: ”Κρατάμε το αποτέλεσμα και την τύχη στα χέρια μας”

Απτόητος στην κορυφή και χέρι-χέρι με τον Περαμαικό συνεχίζει ο ΑΟ Κορυδαλλού, μετά και την σημερινή του νίκη επι του Αργοναύτη εκτός έδρας.

Η ομάδα του Μ.Πράσινου, συνεχίζει να βρίσκεται στο συν 3 απο τους τρίτους Φιλάθλους, κρατώντας την τύχη στα χέρια τους ενόψει της συνέχειας, για την υπόθεση άνοδο, οχτώ αγωνιστικές πριν το τέλος.

Το νικητήριο γκολ του παιχνιδιού πέτυχε ο Μάρθας στο 71′, με ωραίο σουτ.

Ο κ.Πράσινος είπε μετά το τέλος:

”Αγχωτική νίκη.

Κρατάμε το αποτέλεσμα και την τύχη στα χέρια μας.

Σήμερα πήραμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα ιστορικό σωματείο που ψάχνει να βρει τον δρόμο του και βαθμούς για να αποφύγει τα πλέι άουτ.

Δεδομένων των απουσιών που είχαμε και κυρίως των Διονυσόπουλου και Δήμου που είχαν ενοχλήσεις και προτιμήσαμε να προφυλακτούν.

Κατεβάσαμε την καλύτερη δυνατή 11αδα και αλλάξαμε την τακτική μας ανάπτυξη κάτι που μας επηρέασε στο πρώτο ημίχρονο που είχαμε δυο καλές φάσεις από στημένα και ένα οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε τον ρυθμό μας και δημιουργήσαμε αρκετές ευκαιρίες και σε μια από αυτές καταφέραμε να πετύχουμε το γκολ της νίκης.

Θα μπορούσε να τελειώσει το παιχνίδι με δύο τετ α τετ του Παγιαζήτη και του Αγγειαδη αλλά ο τερματοφύλακας ήταν σε καλή μέρα.

Συγχαρητήρια στον διαιτητή κύριο Μπαλαχούτη και τους βοηθούς του που άφησαν να παιχτεί ενα καθαρό παιχνίδι”.