Πράσινος: ”Ενα παιχνίδι με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά, δεχτήκαμε γκολ από λάθος εκτίμηση”

Ο πιο αποτελεσματικός νίκησε στην χθεσινή μονομαχία ανάμεσα στον ΑΟ Κορυδαλλού και στους Φιλάθλους, με τους δεύτερους να παίρνουν σημαντική νίκη με σκορ 0-1, για την 4η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α’ Πειραιά.

Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 0-0 με δυνατό παιχνίδι κέντρου και προσωπικές μονομαχίες και η μοναδική φάση ήταν η απόκρουση του Κουλούρη στο τετ α τετ του 5′.

Στο δεύτερο μέρος ο ΑΟΚ δημιούργησε επικίνδυνες καταστάσεις με καλή κυκλοφορία της μπάλας και βρεθήκε με τρεις κλασικές ευκαιρίες για γκολ με τον Χαραλάμπους και τον Βοζίκη δις αλλά ήταν άστοχοι αμφότεροι.

Η αναμέτρηση τελικά κρίθηκε στο 79′, με τους φιλοξενούμενους να ”φεύγουν” με το διπλό με τέρμα του Μπακοθανάση.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο 90′ όταν το απευθείας φάουλ του Κουϊμτσίδη βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι μετά από την παρέμβαση του τερματοφύλακα.

Ο τεχνικός των καναρινιών, Μανώλης Πράσινος, έμεινε ικανοποιημένος απο την απόδοση των παικτών του:

”Hταν ενα παιχνίδι με όλα τα αποτελέσματα ανοικτά.

Τα συναισθήματα μου από το παιχνίδι είναι ανάμεικτα αφενός γιατί είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από την απόδοση και την ψυχή που κατέθεσαν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο αφετέρου γιατί χάσαμε ένα παιχνίδι σε λεπτομέρειες για άλλη μια φορά.

Έχοντας μπροστά μας έναν δυνατό αντίπαλο με έμπειρους παίκτες καταφέραμε και διαχειριστήκαμε πολύ καλά τον ρυθμό του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε αποφασισμένοι να αντιδράσουμε πιο δυναμικά όπως και έγινε.

Δυστυχώς δεχτήκαμε ένα γκολ από λάθος εκτίμηση της άμυνας και για δέκα λεπτά περίπου χάσαμε την συγκέντρωση μας και δώσαμε δικαίωμα στον αντίπαλο να χάσει δύο πολύ σημαντικές ευκαιρίες να σημειώσει και άλλο τέρμα.

Συγχαρητήρια και για τις δύο ομάδες που προσπάθησαν να παίξουν σωστό ποδόσφαιρο και στους διαιτητές του αγώνα που ήταν ακριβοδικαιοι”.