Πράσινος: ”Είχαμε τον έλεγχο, ουσιαστική η Θύελλα”

Με ήττα ξεκίνησε το φετινό Πρωτάθλημα της Α’ Πειραιά, ο ΑΟ Κορυδαλλού στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την Θύελλα Μοσχάτου.

Τα καναρίνια προσπάθησαν παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, αλλά οι φιλοξενούμενοι είχαν την ουσία σκοράροντας απο ενα γκολ σε κάθε ημίχρονο με Σκοπελίτη στο 27′ και Νταή στο 76′.

Με παίκτη λιγότερο ολοκλήρωσε το παιχνίδι, η ομάδα του Μανώλη Πράσινου, λόγω αποβολής του Μπάγια στο 89′ για διαμαρτυρία.

Αναλυτικά τα όσα μας είπε ο έμπειρος κόουτς του ΑΟΚ:

”Πρώτη αγωνιστική σήμερα στην έδρα μας και το άγχος που είχαμε πριν τον αγώνα το μετουσιώσαμε σε δημιουργικό ποδόσφαιρο.

Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και στα 90 λεπτά με συντριπτική κατοχή, καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστή ανάπτυξη σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου.

Ο αντίπαλος με την τακτική που επέλεξε δίνοντας μας χώρο και παίζοντας μόνο με μεγάλες μπαλιές στους επιθετικούς μας ευτύχησε στις δύο από τις τρεις φορές που πάτησε στην περιοχή μας να σημειώσει δύο γκολ και να πάρει το τρίποντο.

Αυτό το παιχνίδι με αφήνει ικανοποιημένο από την απόδοση και την τακτική υπεροχή και προσήλωση στο πλάνο μας και οι παίκτες μου έδωσαν ότι ψυχικά αποθέματα ειχαν.

Σίγουρα χρειάζονται πολλές διορθώσεις και στο ανασταλτικό κομμάτι και στο επιθετικό.

Θα σταθώ στο γεγονός που με στεναχώρησε και είναι η δεύτερη κίτρινη κάρτα στον 17χρονο Μπάγια (Πρώτη του συμμετοχή σε αντρικό και πρεμιέρα πρωταθλήματος) για έντονη διαμαρτυρία ζητώντας πέναλτι.

Θεωρώ πως ο πολύ καλός σήμερα διαιτητής κ. Γεωργόπουλος ήταν αυστηρός στην συγκεκριμένη φάση σε αντίθεση με την ανοχή που έδειξε σε διαμαρτυρίες των αντιπάλων.

Καλή συνέχεια στην ομάδα της θύελλας Μοσχάτου και συγχαρητήρια στον φίλο μου προπονητή της Άγγελο Σκανάτοβιτς”.