Πράσινος: ”Αφιερωμένη η νίκη στον Χ.Σκάντζα”

Την πρώτη νίκη πέτυχε στο Πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και ο ΑΟ Κορυδαλλού, μετά και την ολοκλήρωση της 2ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μ.Πράσινου επικράτησε δύσκολα του Παννεαπολικού με 1-0, με ήρωα τον Βοζίκη, όπου με δικό του τέρμα στο 64′ έδωσε την νίκη στα καναρίνια.

Στο 80′ οι γηπεδούχοι έχασαν πέναλτι με τον Χαραλάμπους, ο οποίος δεν κατάφερε να νικήσει απο τα έντεκα βήματα τον 17χρονο Τσίλη.

Ο κ.Πράσινος δεν ξέχασε να αφιερώσει την νίκη στον Χ.Σκάντζα, αλλά και να τονίσει την αποφασιστικότητα που μπήκαν οι παίκτες του στο 2ο μέρος:

”Νίκη αφιερωμένη από όλη την ομάδα στον Χρήστο Σκάντζα.

Ήταν ένα παιχνίδι σχεδόν ίδιο με το προηγούμενο που χάσαμε με την διαφορά ότι σε αυτό διορθώσαμε τα λάθη μας και δεν δεχτήκαμε γκολ.

Με καθολική κατοχή της μπάλας καλή κυκλοφορία και δημιουργία φάσεων μόνο από την ομάδα μας πήραμε μια νίκη που χρειαζόμασταν όχι μόνο για τους τρεις βαθμούς αλλά και για την ψυχολογία μας για την δύσκολη συνέχεια.

Το πρώτο ημίχρονο πέρασε άκαρπο με δύο μόνο επικίνδυνα σουτ μέσα από την περιοχή που απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας.

Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε πιο αποφασισμένοι να τελειώσουμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργούσαμε και σε μια από αυτές με ασίστ του διακριθέντα Τσίνα σκόραρε ο Βοζίκης με κεφαλιά σε μια δυναμική διεκδίκηση με τον αντίπαλο αμυντικό.

Παρόλο που προηγηθήκαμε δεν αλλάξαμε το πλάνο μας και με καλή κυκλοφορία είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού μέχρι το τέλος και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ στο πέναλτι που κέρδισε ο Καραντινός αλλά ο Χαραλάμπους ( καλύτερος παίκτης του αγώνα) αστόχησε.

Συνεχίζουμε με αισιοδοξία για το επόμενο παιχνίδι.

Αυτή η νίκη είναι αφιερωμένη από όλη την ομάδα στον Χρήστο Σκάντζα που τραυματίστηκε στην τελευταία προπόνηση της Παρασκευής και όλοι ευχόμαστε να είναι γρήγορα ξανά κοντά μας”.

ΑΟ Κορυδαλλός: Κουλούρης, Νικολούζος (86’ Κατσιρμάς), Τσούλος (46’ Κουλουμπαρίτης), Δημητροκάλας, Καραπατάκης, Κουϊμτζίδης, Χαραλάμπους, Καραντινός Β., Βοζίκης,Μπλέντζος (77’ Κουφόπουλος), Τσίνα.

Παννεαπολικός: Τσίλης, Κοκκόρης, Καζαντζίδης, Τζαραντάτ (76’ Καραμίτζας), Αθανασίου, Χατζηανδρέου, Κωνσταντινίδης, Πανταζόγλου, Ζημινόπουλος (86’ Πολίτης), Ζώης, Σαριαννίδης.