Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κλήρωση του τουρνουά της Ένωσης Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά.!(BINTEO-ΦΩΤΟ)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κλήρωση του τουρνουά της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά στο αθλητικό κέντρο Campo de Futbol (ανοικτό αθλητικό κέντρο κ.Ανδρέα Παπαδόπουλου (βρίσκεται πίσω από τα γραφεία μας στο κλειστό γήπεδο Βόλεϊ του Ολυμπιακου «Μελίνα Μερκούρη) .

Σε αυτή την όμορφη εκδήλωση , μας τίμησαν με την παρουσία τους ο κύριος Στέλιος Σαρρηδημητρίου ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Παλαίμαχων Αθήνας.

Ο πρώην διεθνής διαιτητής ΦΙΦΑ Βαγγέλης Γιαννακουδάκης και βέβαια ο πατριάρχης της δημοσιογραφίας κύριος Αντώνης Δαρζέντας .

Κοντά μας ομόρφυναν τον χώρο και άλλες παρουσίες διακριτικά όπως η κα Νανά Γιανναδοπούλου η υπεύθυνη δημοσίων Σχέσεων του ΑΟ Καραβά.

Τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της Ένωσης Συνδέσμων Βετεράνων Ποδοσφαιριστών Πειραιά Κανέλλος Τσίρμπας που αφού καλωσόρισε τους προσκεκλημένους αναφέρθηκε στη σημασία των αγώνων των βετεράνων όπου μετράει όχι η νίκη αλλά η συμμετοχή και ευχήθηκε να διεξαχθούν καλοί αγώνες χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα .

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του αναφέρθηκε στην κάρτα υγείας που υποχρεούνται όλοι οι αθλητές να έχουν και τις εξετάσεις που πρέπει να ολοκληρωθούν από όλους τους Βετεράνους μέχρι να αρχίσει το πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια ο κ. Τσίρμπας έδωσε τον λόγο σε προσκεκλημένους καθώς και σε εκπροσώπους σωματείων που παρευρέθηκαν . Ο πρόεδρος της Αθήνας Στέλιος Σαρρηδημητρίου, ο παλαίμαχος Βετεράνος του Εθνικού κύριος Κατσικογιάννης ,ο Αθλητικογράφος Αντώνης Δαρζέντας ,και ο πρώην διαιτητής Βαγγέλης Γιαννακουδάκης , έδωσαν ένα σύντομο χαιρετισμό!

Στη κλήρωση συμμετείχαν 17 ομάδες, και λόγω του κcovid 19 ,δεν ήταν εφικτό να παρευρεθούν όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων. (Θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση)

Το δικό του «χρώμα » έδωσε στην εκδήλωση χωρίς τη φυσική του παρουσία ο κύριος Αντώνης Γλύκας λόγω επαγγελματιών υποχρεώσεων , που έχει αφιερώσει πολλές εκπομπές του στις δραστηριότητες των βετεράνων εδώ και χρόνια.

Μάλιστα , πήρε συνεντεύξεις και η κάμερα του σταθμού θα προβάλει την εκδήλωση μας , στις 22/10/2020 όπου θα υπάρξουν στιγμιότυπα στην του εκπομπή του.

Ευχαριστούμε τον κύριο Αντώνη Γλύκα με τις «Θρυλικές ιστορίες» και το κανάλι ΑΡΤ του κυρίου Καρατζαφέρη.

Δυναμική παρουσία ο Νίκος Παρασκευάκος και χαιρόμαστε που είναι μαζί μας κάθε χρόνο. Ευχαριστούμε, για την πολύτιμη βοήθεια του στη διεξαγωγή της κλήρωσης .

Αφιλοκερδώς η εταιρία Campo de Futbol μας φιλοξένησε. και ευχαριστούμε που είναι δίπλα μας σε ότι ζητηθεί. Διαθέτει για τις ανάγκες των πρωταθλημάτων και των διοργανώσεων που διεξάγει, πέντε (5) γήπεδα με πλαστικό χλοοτάπητα, πλήρως ανακαινισμένο καφέ και κατάστημα αθλητικών ειδών

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ