Πραγματική καταιγίδα η Κηφισιά 7-0 το Ναύπλιο.

Η Ταξιαρχία του Νίκου Κούστα κυριάρχησε απόλυτα στο ματς με αντίπαλο το Ναύπλιο και επικρατώντας με το εντυπωσιακό 7-0 πέτυχε την 11η νίκη της σε ισάριθμα παιχνίδια, δείχνοντας πανέτοιμη για τα μπαράζ ανόδου.

Ενα ακόμη κέρδος για την ομάδα των Βορείων προαστίων ήταν και η εμφάνιση των νέων παιδιών που πήραν χρόνο συμμετοχής και άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις.

Αντίθετα για τους φιλοξενούμενους ήταν το τελευταίο για φέτος αφού την τελευταία αγωνιστική έχουν ρεπό, και ολοκλήρωσαν έτσι μια κακή χρονιά που τους οδήγησε στιον υποβιβασμό…

Στο 12΄ο Κακός έκανε το 1-0, με τον Καλλέργη στο 17΄να κάνει το 2-0. Στο 22΄ο Τόσκα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, που ήταν και το τελικό του πρώτου ημιχρόνου.

Στ ίδο τέμπο συνεχίστηκε και το δεύτερο μέρος, με την Κηφισιά να πετυχαίνει σε 5 λεπτά 3 γκολ…Ο Καλλέργης στο 52, ο Τόσκα στο 54΄και ο Μεγαρίτης στο 56΄ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 6-0, ενώ στο 80΄ολοκλήρωσε το προσωπικό του ρεσιτάλ και έκανε το τελικό 7-0 κάνοντας έτσι χατ τρικ.

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ: Αντωνόπουλος, Σιμάκου, Διονέλλης, Σπίνος, Γκότοβος (46′ Μκρτσιαν), Ποτζατζίδης (46′ Παπαγγελής), Κακός, Καμινιώτης, Καλλέργης  (57΄Κουτσογκίλας Π.),Μεγαρίτης, Τόσκα (57′ Κοντογιάννης).

ΝΑΥΠΛΙΟ: Παναγόπουλος, Λέρμας (68΄ Γκρίτζαλης), Καζάς, Αλεξανδρόπουλος, Γκιδούρης, Κοντογιαννόπουλος, Ζίου, Φασουλής (56′ Κομνηνός), Καμπιώτης (56′ Γκολέμης), Αϊβαλιώτης (68 Γκιώνης), Τσίρος.