Πως θα παίξει ο Ολυμπιακός με την Φενερμπαχτσέ

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει στο μυαλό του την ενδεκάδα που έπαιξε με την Αντβέρπ, με κανά δυο αλλαγές. Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται την Πέμπτη 30-9 – 19.45 Cosmote sport 3 HD στην Πόλη με την Φενέρμπαχτσε για την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Europa League .

O Ολυμπιακός ψάχνει βαθμούς για να παραμείνει πρώτος στον ομιλο του .Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ένα ευχάριστο πονοκέφαλο να έχει όλους τους παικτες του διαθέσιμους εκτός του Κώστα Φορτούνη που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας του από την ρίξει χιαστών.

Για την ενδεκάδα της Πέμπτης στην Πόλη οι πληροφορίες λένε ότι θα αγωνιστεί με το σύστημα 4-3-3 με Βατσλικ, Καρμπόβνικ (Ανδρούτσος) Παπασταθόπουλος, Σισέ,Ρέαμπτσιουκ, στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή  Μπουχαλάκης,  Κούντε, Μαντί Καμαρά. Και στην επίθεση ο Μασούρας (έναντι του Ονιεκούρου που έπαιξε με την Αντβέρπ) Άγκιμπού Καμαρά, (ακλόνητος από την ενδεκάδα ο πιτσιρικάς,που θα είναι η έκπληξη της χρονιάς εδώ θα είμαστε) Και προωθημένος ο Τικίνιο (που πατάει καλύτερα από τον Ελ Αραμπί έχει ρέντα στο σκοράρισμα)

Έχουμε μια είδηση της τελευταίας στιγμής τελικά ο Εμβιλά δεν θα ξεκινήσει βασικός στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού αύριο στην Πόλη. Στην σημερινή προπόνηση ένιωσε ενοχλήσεις και αποχώρησε, οπότε θα τον αντικατστήσει ο Πιέρ Κούντε.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]