Πόλο Γυναικών : Να «ντουμπλάρει» τις νίκες του και να στεφθεί πρωταθλητής.

Tην κατάκτηση του 7ου πρωταθλήματος και 11ου συνολικά η ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού, στο 2 τελικό  με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη σήμερα 7 Ιουλίου στο κολυμβητήριο της Βουλιαγμένης 19.00.

Ο Θρύλος που έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών, την Κυριακή επικρατώντας με 11-4 στο Παπαστράτειο, θέλει να «ντουμπλάρει» τις νίκες του και να στεφθεί πρωταθλητής, κατακτώντας έτσι το πρώτο εγχώριο τίτλο και ενώ θα απομένει το Κύπελλο Ελλάδας, με το Final 4 να είναι προγραμματισμένο για τo διήμερο 17-18 Ιουλίου.

Η Αλεξάνδρα Ασημάκη, ενόψει του 2ου τελικού με τη Βουλιαγμένη, δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Όλα τα παιχνίδια με τη Βουλιαγμένη, είναι ένας τελικός για εμάς, ανεξάρτητα αν στα τελευταία μας επικρατήσαμε σχετικά εύκολα.

Η ανωτερότητά μας είναι δεδομένη και την έχουμε επιβεβαιώσει σε όλα τα μεταξύ μας παιχνίδια, τα οποία επειδή είμαστε Ολυμπιακός τα διαχειριζόμαστε σαν τελικούς.

Τελικός είναι και το αυριανό παιχνίδι, είμαστε μια νίκη μπροστά και είναι πιθανό να γίνεται η στέψη του πρωταθλητή, οπότε σαφέστατα θέλουμε τη νίκη.

Το αξίζουμε, αφού έχει κερδίσει σε όλα τα ματς φέτος».