Πολίμος: ”Δίκαιο το αποτέλεσμα, μας αποσυντόνισε η αποβολή”

Ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη στο γήπεδο της Χαραυγής, όπου Αγιος Δημήτριος και Αστέρια Δραπετσώνας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, για την 4η στροφή της Β΄ κατηγορίας Πειραιά.

Παίχτηκε πολύ καλό ποδόσφαιρο κατά την μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, και ειδικά μετά την συμπλήρωση 60 λεπτών.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο πρώτο μέρος με πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο Πετεινός, με τον Νίνο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να βάζει την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η αντίδραση της ομάδας του Γιάννη Πολίμου ήταν άμεση μόλις οι ομάδες ξαναβγήκαν απο τα αποδυτήρια, με τον πολυτιμότερο παίκτη του Μπίτσικα, να ισοφαρίζει με εκπληκτική απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Με την συμπλήρωση όμως μιας ώρας αγώνα, ξανάλλαξαν οι ισορροπίες εκεί που φαινόντουσαν τα Αστέρια να πατάνε καλύτερα, όταν ο Σιμάκος αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα με αποτέλεσμα να αποβληθεί.

Στην συνέχεια οι καλύτεροι Κερατσινιώτες πίεσαν αλλά χωρίς ουσία, χάιλαιτ όμως του παιχνιδιού ήταν η τρελή κούρσα του σκόρερ Μπίτσικα σε μια αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, που πέρασε πίσω απο το κέντρο όποιον βρήκε μπροστά του, αλλά η τελική του προσπάθεια κατέληξε πάνω στην αγκαλιά του τερματοφύλακα.

Ο τεχνικός, του συλλόγου της Δραπετσώνας, κ.Πολίμος, δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

”Μπήκαμε πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά η αποβολή του Σιμάκου μας αποσυντόνισε.

Μετά προσπαθήσαμε με κάποιες αντεπιθέσεις να απειλήσουμε, με το ΑΟΑΔ να έχει την πρωτοβουλία.

Το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο, ηρωικό μεν αλλά δίκαιο δεν”.

Exit mobile version