Ποιός είπε ότι στο ποδόσφαιρο κερδίζει πάντα ο καλύτερος

Στην Φρανκφούρτη η Αϊντραχτ έπαιξε πολύ καλύτερα από τον Ολυμπιακό και έπρεπε να κερδίσει και νίκησε με 3-1. Δεν κερδίζει όμως πάντα ο καλύτερος  Θυμάμαι ένα παιχνίδι με τν Άρη στο Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός ήταν και στα δυο ημίχρονα σαρωτικός να χάνει ένα σορό ευκαιρίες . Όμως ο Φάνης Κατεργιαννάκης είχε κατεβάσει τα ρολά πρίν 19 χρόνια 21-1-2002  έχασε ο Ολυμπιακός  0 -1 από μια αντεπίθεση του Άρη. Και έτσι την επόμενη χρονιά ο Ολυμπιακός αγόρασε τον Κατεργιαννάκη από τον Άρη, χωρίς να κάνει μεγάλη καριέρα στον Ολυμπιακό.

 

Ακούω διαβάζω ότι ο Ολυμπιακός ήταν λέει καλός στο Α ημίχρονο και όχι καλός η πολύ κακός στο Β ημίχρονο. Εγώ είδα ακριβώς το αντίθετο. Στο Α ημίχρονο ο Ολυμπιακός απλά παρακολουθούσε πως παίζουν μπάλα οι Γερμανοί. Το τόπι το είχαν συνεχώς οι παίκτες τις Αϊντραχτ και οι τελικές στο Α ημίχρονο ήταν 7 (3) για τους Γερμανούς και 3 (1) για τον Ολυμπιακό. Έγιναν δύο πέναλτι στο 26″ γλίστρησε ο Σισέ και ουρανοκατέβατος χωρίς να βλέπει έπεσε πάνω στον επιθετικό που ανατράπηκε πέναλτι ωραία την κάρτα γιατί την έδωσε στον Σισέ απαγορεύεται το γλίστρημα η για να μην παίξει στην ρεβάνς με τους Γερμανούς.

Διότι στο πέναλτι του Ολυμπιακού στο 29″ στην χερούκλα το Γιάκιτς δεν έδωσε κάρτα ο “μαφιόζος” Πάμε τώρα στο 36″ εχουν σακατέψει τον Ελ Αραμπί με αγκωνιά του Γιάκιτς εκτός φάσης που είναι κόκκινη κάρτα άρα αποβολή δεν είδε κανένας τίποτα το VAR κοιμόταν εκείνη την ώρα ο Ελ Αραμπί ξάπλα αιμόφυρτος να τον ράβει ο Θεος με τα ράμματα, και όλα καλά για την Αϊντραχτ

Ακούστε αυτοί που τα κάνουν αυτά δεν αγαπούν το ποδόσφαιρο και είναι άνθρωποι ανήθικοι και γκρεμίζουν το ωραιότερο άθλημα που είναι το ποδόσφαιρο. Πάμε στο δεύτερο ημίχρονο που διαβάζω ότι ο Ολυμπιακός ήταν χειρότερος από το πρώτο. Ο Ολυμπιακός έγινε ομάδα μέσα στην Φρανκφούρτη από το λεπτό που μπήκε στα χαφ στο κέντρο ο Πιέρ Κούντε τότε ο Ολυμπιακός είχε μεσαία γραμμή και έγιναν τα δυο πέναλτι και δεν έδωσε τίποτα ο “μαφιόζος” στο 53′ ασίστ του Μασούρα γκρεμίζεται μέσα στην περιοχή στον αέρα για κεφαλιά ο Ελ Αραμπί, τίποτα παίζεται.. Και στο 56″ νέα ασίστ του Μασούρα στην περιοχή ορμάει με το κεφάλι ο Όλεγκ για κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και δέχεται κλωτσιά στο πρόσωπο από τον Γιάκιτς αν δεν κάνω λάθος συνεχίζει τα “εγκλήματα” ο “μαφιόζος” αντί πέναλτι και κάρτα δίνει κόρνερ.

Και ρωτάω εγώ τώρα που δεν έχω ιδέα από μπάλα αν υπήρχε στο γήπεδο κανονικός διαιτητής και σφύριζε ότι λένε οι κανονισμοί όχι υπέρ του Ολυμπιακού, θα κέρδιζε η Αϊντραχτ; και ας έπαιξε όσο θέλει καλύτερα .

Στην φωτο του άρθρου φαίνεται ο τραυματισμένος Ελ Αραμπί και στην άλλη την κάρτα που παίρνει ο Σισε επειδή γλίστρησε. Νομίζω όλο μου το κείμενο είναι αντικειμενικό και σωστό σε ότι είδαμε την Πέμπτη το βράδυ από την τηλεοραση

[sc name=”hpeiros” ][/sc]