Ποινές σωματείων.

Ποινές σωματείων

Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της το υλικό που συγκεντρώθηκε σε βάρος του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ-ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, αναφορικά με την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π «ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – ΘΥΕΛΛΑ-ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» που ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί το Σάββατο 13.11.2021 στο γήπεδο ΣΕΦ,
ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ
α) Θεωρεί υπαίτιο το σωματείο ΘΥΕΛΛΑ-ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ για την μη διεξαγωγή του αγώνα Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π «ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ – ΘΥΕΛΛΑ-ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ» της 13.11.2021 αφού η ομάδα του παρουσιάστηκε στον αγωνιστικό χώρο με λιγότερους του ελαχίστου επιτρεπομένου ορίου (λιγότερους από εννέα) ποδοσφαιριστές .
β) Κατακυρώνει τον εν λόγω αγώνα του Πρωταθλήματος Κ-18 της Ε.Π.Σ.Π υπέρ του σωματείου ΑΟ ΚΑΣΤΕΛΛΑ με τέρματα τρία (3) έναντι μηδέν (0) του σωματείου ΘΥΕΛΛΑ-ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).
γ) Επιβάλλει χρηματική ποινή 100 ευρώ στο σωματείο ΘΥΕΛΛΑ-ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (άρθρο 17 παρ. 2. ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).
δ) Βαρύνει με τα έξοδα του αγώνα 27,5 ΕΥΡΩ (20 ιατρού και 7,5 διαιτητού) το σωματείο ΘΥΕΛΛΑ-ΑΧΙΛΛΕΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (άρθρο 12 παρ. 8 β ii . ΚΑΠ Ερασιτεχνικών Ομάδων).