Πλημμύρισε το Σύνταγμα από οπαδούς του Ερυθρού Αστέρος μαζί με τους οπαδούς του Ολυμπιακού

 

Είναι μια πρωτοτυπία που γίνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα στο να κατέβουν μαζί με τα πόδια από το Σύνταγμα στο Καραϊσκάκη oι οπαδοί και των δυο ομάδων μαζί χέρι-χέρι ( άς τα βλέπουν αυτά και οι οπαδοί όλων των Ελληνικών ομάδων) για τον τελικό αγώνα που γίνεται απόψε 11-12–22οο Cosmotesport2 στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Champions League.

Ο Ερυθρός Αστέρας έχει το πλεονέκτημα να πηγαίνει για δύο αποτελέσματα νίκη και ισοπαλία. Ο Ολυμπιακός όμως είναι αποφασισμένος να πάρει τη νίκη γιατί είναι ανώτερος από τον Ερυθρό Αστέρα αλλά έχει και ο Ολυμπιακός το δικό του πλεονέκτημα να παίζει μέσα στο απόρθητο Καραϊσκάκη που έχουν χάσει παγκόσμιες ομάδες κατά καιρούς στην απλησίαστη ιστορία του στη Ελλάδα.
Ένα ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε με τον Τσιμίκα αλλά θα το ξεπεράσει και θα αγωνιστεί κανονικά. Επίσης ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα κάνει την τελευταία του δοκιμή λίγη ώρα πριν τον αγώνα ελπίζουμε να μπορέσει να είναι μέσα στην ενδεκάδα, το παιχνίδι είναι τελικός για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη ως μοναδική ομάδα για την Ελλάδα στο Guropa League

[sc name=”BITROS”]

Exit mobile version