Πιέρ Κούντε και Ουσεινού Μπα βασικοί στο Αγρίνιο

Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να δέσει στην μεσαία γραμμή Κούντε και Μαντί Καμαρά.
Το καλοκαίρι που αποκτήθηκε ο Κούντε ήταν η προοπτική να πάρει μεταγραφή ο Μαντί Καμαρά για την Νάπολη και να παίζει ο Κούντε στη θέση του Μαντί Καμαρά.

Αυτό δεν προέκυψε και τώρα θα πρέπει να χωρέσουν και οι δύο στην ενδεκάδα και θα βρει τον τρόπο ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δύο ποιοτικοί παίκτες για το κέντρο του Ολυμπιακού. Δεν είναι εύκολο αφού έχουμε στο ρόστερ και άλλους τρεις καλούς παίκτες όπως είναι οι Γιαν Εμβιλά, Ανδρέας Μπουχαλάκης και Αγκιμπού Καμαρά. Βέβαια ο Αγκιμπού Καμαρά μπορεί να παίξει και ακραίος αλλά η ιδανική θέση του είναι πίσω από τον προωθημένο κυνηγό.

Το Σάββατο πάντως με τον Παναιτωλικό είναι βέβαιο ο Πιερ Κούντε θα ξεκινήσει βασικός που θα του δοθεί η ευκαιρία να δείξει την αξία του. Εγώ τον θεωρώ αυτή την στιγμή ως τον καλύτερο χαφ του Ελληνικού πρωταθλήματος. Η δύναμη που διαθέτει είναι ενός “Ταύρου” η τεχνική του κατάρτιση για 9 και είναι ταχύτερος από όλα τα χαφ του Ολυμπιακού. Τί έλεγε ο αείμνηστος Νίκος Αλέφαντος; θέλω γρήγορους παίκτες στα χαφ να σαρώνω κάθε αντίπαλο.

Επίσης ο Ουσεινού Μπα θα παίξει στο Αγρίνιο κι αυτός βασικός για να είναι έτοιμος την Πέμπτη με την Άϊντραχτ για να  αντικαταστήσει τον Σισέ που θα εκτίσει την ποινή των καρτών μιας αγωνιστικής.

[sc name=”hpeiros” ][/sc]

Exit mobile version