Ο Δήμος Περάματος ανανεώνει τον στόλο των οχημάτων του!!

30
Με θετικό αναπτυξιακό πρόσημο εξακολουθεί να κινείται ο Δήμος Περάματος, ο οποίος με σωστό προγραμματισμό, φροντίζει παράλληλα με τα έργα υποδομής που γίνονται στο Πέραμα, να εξοπλίζει τις Δημοτικές Υπηρεσίες με νέα εργαλεία που θα βρίσκονται στην υπηρεσία των κατοίκων της πόλης.
Η νέα καλή είδηση είναι ότι ο Δήμος Περάματος παρέλαβε δύο πλήρως ανακατασκευασμένα απορριμματοφόρα προκειμένου να ανανεώσει τον παλαιό και ταλαιπωρημένο στόλο οχημάτων της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος.

Ο Δήμαρχος της πόλης, Γιάννης Λαγουδάκης μας ενημέρωσε ότι τα οχήματα θα τεθούν άμεσα στις υπηρεσίες του Περαμαϊκού λαού και συγχρόνως μας είπε ό,τι:

«ο υλικοτεχνικός εξοπλισμός και οι υποδομές του Δήμου, όταν αναλάβαμε τη διοίκηση του Δήμου Περάματος, ήταν εξαθλιωμένες. 

Νοικοκυρεύοντας τα οικονομικά του Δήμου, αποκαταστήσαμε την κακή εικόνα του, ανακτώντας την εμπιστοσύνη των συνεργαζόμενων προμηθευτών, ξεπληρώνοντας τεράστιες παλιές οφειλές, φροντίζοντας συγχρόνως για την επισκευή και συντήρηση του εξαθλιωμένου εξοπλισμού. 
Από την πρώτη στιγμή, δεν καθυστερήσαμε την πληρωμή των εργαζομένων, ούτε μια ημέρα, ενώ φροντίσαμε να τους αποδοθούν όλα όσα οι προηγούμενες δημοτικές αρχές τους είχαν στερήσει.Προσπαθήσαμε και εξακολουθούμε να είμαστε δίπλα στους εργαζομένους με κάθε δυνατό τρόπο, αναγνωρίζοντας τις καθημερινές δυσκολίες με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι.

Έχοντας θέσει απαράβατα όρια για την ασφάλεια των εργαζομένων μας, αλλά και την απρόσκοπτη παροχή των υπηρεσιών προς τους κατοίκους του Δήμου Περάματος, φροντίσαμε να εκσυγχρονίσουμε και να επαναφέρουμε σε λειτουργία δύο από τα οχήματα της Υπηρεσίας Περιβάλλοντος, ανακατασκευάζοντας πλήρως δύο απορριμματοφόρα τα οποία και παραλάβαμε αυτή την εβδομάδα. Φυσικά δεν σταματάμε εδώ, καθώς θα παραλάβουμε ακόμα 3 εντελώς νέα οχήματα, τα οποία σύμφωνα με το αναπτυξιακό πλάνο της Δημοτικής Αρχής θα βρίσκονται στις υπηρεσίες των κατοίκων, τους προσεχείς μήνες.

Είναι γεγονός ότι η πόλη είναι πιο καθαρή από ότι ήταν στο παρελθόν και θα φροντίσουμε όλοι μαζί να γίνει ακόμα καθαρότερη, ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν και οργανωμένες δράσεις προς την κατεύθυνση της ανακύκλωσης. » 


gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - Ο Δήμος Περάματος ανανεώνει τον στόλο των οχημάτων του!!


       

Διαβάστε την συνέχεια εδώ