Διαμόρφωση Γηπέδου στο Τεχνικό Λύκειο Περάματος

blank - Διαμόρφωση Γηπέδου στο Τεχνικό Λύκειο Περάματος

 

Πολλές φορές έχουμε γράψει ότι στο Δήμο Περάματος εκτελούνται έργα τα οποία είναι αναγκαία και θα έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δεκαετίες.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή με την έμπρακτη προσπάθεια αναβάθμισης των σχολικών συγκροτημάτων του Δήμου της πόλης, κατάφερε για μια ακόμη φορά να εξασφαλίσει χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής προκειμένου να ανακαινιστεί το γήπεδο μπάσκετ το Τεχνικού Λυκείου Περάματος (επί της Λεωφόρου δημοκρατίας στην περιοχή Ν. Ικονίου).

Να σημειώσουμε ότι ήδη έχει ξεκινήσει η υλοποίηση της εργολαβίας της ΚΤΥΠ (Κτιριακές Υποδομές Α.Ε., πρώην Ο.Σ.Κ.) που αφορά σε εργασίες επισκευής και συντήρησης σχολικών κτιρίων του Δήμου Περάματος, με το ύψος της δαπάνης να αγγίζει τα 900.000,00€!

Την περασμένη εβδομάδα 6-8-2018, υπεγράφη προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Περάματος και της Περιφέρειας Αττικής για την Διαμόρφωση Γηπέδου στο Τεχνικό Λύκειο Περάματος.

Σύμφωνα με την παραπάνω σύμβαση θα εκτελεσθούν οι παρακάτω εργασίες:

Στο χώρο του Γηπέδου:

Τοποθέτηση ελαστικού δαπέδου και στοιχείων φωτισμού στον αγωνιστικό χώρο.
Αποξήλωση των 2 μπασκετών και τοποθέτηση νέων.
Αποξήλωση της περίφραξης και της εσωτερικής πλαευράς του γηπέδου και τοποθέτηση νέας σε όλο το μήκος της. Κατασκευή δύο θυρών πρόσβασης.

Στον Περιβάλλοντα χώρο:

Αποξήλωση κιγκλιδώματος και τοποθέτηση νέου σε άλλη θέση, (προκειμένου να γίνει δυνατή η πρόσβαση στο γήπεδο από είσοδο ανεξάρτητη του σχολικού συγκροτήματος).
Πλακόστρωση περιβάλλοντα χώρου του γηπέδου, εκτός του σχολείου.

Ο προϋπολογισμός του έργου είναι 39.990€ και χρηματοδοτείται από πόρους της Περιφέρειας Αττικής.

Το επόμενο βήμα τώρα βρίσκεται στο Δήμο Περάματος ο οποίος πρέπει να δημοπρατήσει το έργο που θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικής Υπηρεσίας σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για τα δημόσια έργα.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΛΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΚΥΛΙΚΕΙΟΥ Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

blank - Φίλιππος Σελιμης και τόνους μαναβικής θα μοιράσει( ο Άγιος Γεράσιμο τον Σεπτέμβρη)

Φίλιππος Σελιμης και τόνους μαναβικής θα μοιράσει( ο Άγιος Γεράσιμο τον Σεπτέμβρη)