Τραμ Πειραιά: Τραμ ακούμε και τραμ δεν βλέπουμε

Τραμ Πειραιά: Τραμ ακούμε και τραμ δεν βλέπουμε
Τραμ Πειραιά

Τραμ ακούμε και τραμ δεν βλέπουμε στον Πειραιά παρ όλη την τεράστια ταλαιπωρία πέντε ετών. Τα δοκιμαστικά δρομολόγια ήταν να ξεκινήσουν αρχές Δεκέμβρη μέσα στην εορταστική περίοδο με σκοπό βέβαια να φανεί ότι υπάρχει ανάπτυξη στο λιμάνι του Πειραιά ασχέτως αν δημιουργούσε ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα στον ήδη φορτωμένο Πειραιά.

Ακόμα όμως και εκεί το χρονοδιάγραμμα έπεσε έξω για ακόμα μια φορά και τώρα όλοι ετοιμάζονται για την πολυπόθητη νέα φάση δοκιμαστικών.

Έτσι λοιπόν για ακόμα μια φορά σε νέα φάση δοκιμαστικών δρομολογίων μπαίνει η επέκταση του τραμ από το Νέο Φάληρο έως το λιμάνι του Πειραιά, καθώς πλέον απομένουν(;) μόνο ορισμένες λεπτομέρειες εργασιών ηλεκτροκίνησης, μετά την ολοκλήρωση τροχιόδρομου και στάσεων.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, τα πρώτα δοκιμαστικά δρομολόγια θα γίνουν μέσα στον επόμενο μήνα και οι δοκιμές θα ολοκληρωθούν μέσα σε ένα τρίμηνο.

Αυτό σημαίνει πως, εάν το χρονοδιάγραμμα τηρηθεί και δεν υπάρξουν εκπλήξεις, είναι πιθανό οι πρώτοι επιβάτες να μετακινηθούν στις νέες γραμμές.

Το δρομολόγιο θα είναι κυκλικό, καθώς θα ξεκινά και θα τερματίζει στο Νέο Φάληρο.

Αργότερα προγραμματίζεται στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά το τραμ να συνδέεται με το μετρό.

Ο εν λόγω σταθμός αναμένεται να δοθεί στην κυκλοφορία το 2021.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός live streaming-Που θα δείτε τον αγώνα

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός live streaming-Που θα δείτε τον αγώνα

blank - Ένας άντρας σώζει παιδάκι από πτώση σε κυλιόμενες σκάλες-Video

Ένας άντρας σώζει παιδάκι από πτώση σε κυλιόμενες σκάλες-Video