Τραμ Πειραιά: Δοκιμαστική λειτουργία μέσα στις γιορτές

Τραμ Πειραιά: Δοκιμαστική λειτουργία μέσα στις γιορτές
Τραμ Πειραιά: Δοκιμαστική λειτουργία μέσα στις γιορτές

Δοκιμαστικά δρομολόγια θα ξεκινήσει την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου το Τραμ του Πειραιά. Μπορεί το τραμ από το Σύνταγμα στην Βούλα να έκανε 18 μήνες να ολοκληρωθεί, το τραμ του Πειραιά έσπασε κάθε ρεκόρ καθυστέρησης αφού ήδη φτάσαμε τους 70 μήνες!!!

Λίγο ακόμα και να το ξεχνάγαμε, αν δεν είχαμε τα έργα που τόσο ταλαιπώρησαν τους κατοίκους του μεγαλύτερου λιμανιού της χώρας και όχι μόνο, να μας το θυμίζουν. Βλέπετε πολλοί κάτοικοι του Πειραιά διαμαρτύρονται για το αν ο Πειραιάς έχει ανάγκη το τραμ αφού έχουν περάσει σχεδόν σαράντα χρόνια από την οριστική κατάργηση των δρομολογίων του παλιού Τραμ και δεν έχουν δει καμία βελτίωση στο οδικό δίκτυο της περιοχής.

post 6294 - Τραμ Πειραιά: Δοκιμαστική λειτουργία μέσα στις γιορτές
Το παλιό Τραμ του Πειραιά

Τις τελευταίες ημέρες κατά μήκος της διαδρομής, μέσα στο κέντρο του Πειραιά, η ανάδοχος εταιρία τοποθέτησε ανακοινώσεις που ζητούν από τους οδηγούς να μην παρκάρουν πάνω στις γραμμές που εδώ και μήνες είναι το νέο πάρκινγκ του Πειραιά.

Παράλληλα, από αυτή τη βδομάδα ξεκίνησαν να μετακινούνται και τα εμπόδια που έκλειναν τις γραμμές, ενώ οι τεχνικοί και τα συνεργεία ολοκλήρωναν τις τελευταίες λεπτομέρειες όπως την τοποθέτηση κάγκελων στο τέρμα του τραμ μπροστά από τα Αιγινίτικα.

Εφόσον όλα πάνε καλά, η παράδοση του έργου προς την ΣΤΑΣΥ θα γίνει στις αρχές του 2019.

Αυτό δεν σημαίνει ότι θα ξεκινήσουν άμεσα και τα δρομολόγια αφού θα πρέπει να διευθετηθούν πολλά ζητήματα, μεταξύ αυτών του προσωπικού της εταιρείας και της αναδιάταξης των δρομολογίων των λεωφορείων.

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - Aνέκδοτο. Το έκαναν όλοι στο γρασίδι!!

Aνέκδοτο. Το έκαναν όλοι στο γρασίδι!!

Καιρός Επικίνδυνη μεταβολή του καιρού με συνεχείς βροχοπτώσεις και καταιγίδες

Καιρός: Επικίνδυνη μεταβολή του καιρού με συνεχείς βροχοπτώσεις και καταιγίδες