Κατεβαίνει υποψήφιος στον Πειραιά ο Μιχαλολιάκος;

Μιχαλολιάκος Βασίλης Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά
Μιχαλολιάκος Βασίλης Υποψήφιος Δήμαρχος Πειραιά

Όπως όλα δείχνουν ο Βασίλης Μιχαλολιάκος ετοιμάζει την επιστροφή του στα του Δήμου Πειραιά μετά και την συνάντηση που είχε Τετάρτη 28 Νοεμβρίου στα γραφεία της Μειοψηφίας στο Δημαρχείο Πειραιά με μέλη της παράταξης «Μας ενώνει ο Πειραιάς».

Παρότι δεν θα πάρει το χρίσμα από την ΝΔ ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε απόλυτα σίγουρος για το μέλλον του στις Δημοτικές εκλογές του Μαΐου αλλά και για τη νίκη από τον πρώτο γύρο όπως αφήνει να εννοηθεί

Βέβαια οι ηχηρές απουσίες από την συνάντηση και η τελευταία δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε δεν θα έπρεπε να του δημιουργεί τόσο μεγάλη αισιοδοξία!

Απόντες όπως τονίσαμε παραπάνω υπήρχαν και μάλιστα ήταν ονόματα στα οποία είχε στηριχτεί ο πρώην Δήμαρχος. Απουσίαζαν οι Καψοκόλης, Σιγάλας και Φύκια ενώ αρνητικότατα συζητήθηκε η  απουσία του Παναγιώτη Ρέππα ο οποίος όπως φαίνεται οδεύει προς Μώραλη μεριά και «Πειραιάς Νικητής».

Αναμένοντας τις εξελίξεις που τρέχουν και περιμένοντας φυσικά την απόφαση της ΝΔ για τον υποψήφιο στον Πειραιά ο οποίος όπως φαίνεται έως τώρα δύσκολα θα βρεθεί

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
Ολυμπιακός-Τελικά είναι επιτυχημένος ο Μάρτινς;

Ολυμπιακός: Τελικά είναι επιτυχημένος ο Μάρτινς;

Nomads spoiler

Nomads spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει στο αγώνισμα των Αρχηγών-Video