Ήρθαν οι επενδυτές της COSCO και αυξήθηκαν τα τιμολόγια 140%!! ΑΝΑΠΤΥΞΑΡΑ ΛΕΜΕ!

blank - Ήρθαν οι επενδυτές της COSCO και αυξήθηκαν τα τιμολόγια 140%!! ΑΝΑΠΤΥΞΑΡΑ ΛΕΜΕ!

Τσουνάμι αυξήσεων στο Τιμολόγιο επισκευαζόμενων πλοίων στην Επισκευαστική Ζώνη Περάματος (ΕΖΠ) ΟΛΠ, έφερε η άφιξη της “ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ” κατά πολλούς ΝΕΑΣ πλωτής Δεξαμενής ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΙΙΙ η οποία τελικά δεν είναι και τόσο τεράστια αφού έχει 22.000 ΑΝΥΨΩΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ μόνο!!!

Τα τιμολόγια αυξήθηκαν έως και 140% εάν υπολογιστούν και οι εκπτώσεις ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ και είναι βέβαιων ότι θα λειτουργήσουν ανασταλτικά για αύξηση της παραγωγικότητας στην ΕΖΠ και στις αφίξεις πλοίων.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι πλοίο στα ΒΡΑΧΙΑ της ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ θα πληρώνει το 1.00€ το μέτρο την ημέρα για πρυμνοδέτηση, για να δέσει που, ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ;;;

Δεν είναι δυνατόν να μιλάμε για ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ και οι επενδυτές της COSCO πριν μας δείξουν τι προτίθενται να κάνουν να ζητούν τα παράλογα ποσά όπως για πλαγιοδέτηση στην ΕΖΠ να χρεώνει το μέτρο 2.5€!! , όταν για την φορτοεκφόρτωση χρεώνουν μόνο 0.89€ το μέτρο!!!!!!

Η δε τεράστια και πολυδιαφημισμένη πλωτή δεξαμενή που έκτός του ότι άλλαξε πενήντα φορές μέγεθος και χρόνο άφιξης (3!! συνολικά) ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ η ημέρα 9.000€!!! Με λίγα λόγια φέραμε μια δεξαμενή την διαφημίσαμε για να μείνει ΚΕΝΗ!!!

ΑΠΟΡΟΥΜΕ τι έκανε και τι θα κάνει σε όλο αυτό το ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΥΞΗΣΕΩΝ, το λαλίστατο για κάθε θέμα Υ.Ε.Ν. και ο γνώστης των πάντων Υπουργός, αλλά και η καθόλα αρμόδια Ρ.Α.Λ.. Μήπως τελικά συναίνεσαν;;;

Ουδείς θα μπορούσε να πει κάτι αντίθετο εάν βλέπαμε ΠΡΩΤΑ ΕΡΓΑ και μετά χρεώσεις, ΟΧΙ όμως εξαιτίας μιας δεξαμενής που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αλλάξει και πολλά πράγματα λόγω της ανυψωτικής της ικανότητας των 22.000tons να προκαλέσουμε αυτό το ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΑΥΞΗΣΕΩΝ στην ΕΖΠ.

ΤΕΛΙΚΑ το ΚΡΑΤΙΚΟ ΜΟΝΟΠΩΛΕΙΟ έγινε ΙΔΙΩΤΙΚΟ;;; Γι’αυτό πουλήσαμε τον ΟΛΠ λιγότερα και από την ρήτρα του Λιονέλ Μέσι;;; 

Θα μας απαντήσεις κανένας ή θα το περάσουμε στο ντούκου για το καλό των επενδυσεων;;;

ΤΕΛΙΚΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΛΟΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ; ΝΑΙ ή ΟΧΙ απλή ερώτηση …….. δύσκολη απάντηση!!

και για του λόγου το αληθές και για να μην μας πείτε ότι λέμε ψέματα μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του ΟΛΠ και να δείτε όλες τις χρεώσεις αναλυτικά εδώ

Διαβάστε την συνέχεια εδώ
blank - Συνάντηση  Υπουργού  Εμπορικής Ναυτιλίας με την επιτροπή κατοίκων της Πειραϊκής

Συνάντηση Υπουργού Εμπορικής Ναυτιλίας με την επιτροπή κατοίκων της Πειραϊκής

blank - Αεροσκάφος Μπόινγκ συνετρίβη μετά την απογείωσή του από την Αβάνα

Αεροσκάφος Μπόινγκ συνετρίβη μετά την απογείωσή του από την Αβάνα